U trendu

Maraja Keri otvorila svoj luksuzni ormar: Stotine štikli, haljina, veša, naočara…(video)

Američka pop diva Maraja Keri otvorila je svoj luksuzni ormar u kući u Njujorku za ekipu Vogue-a. Dovoljan je samo jedan pogled na njene šljokičaste haljine i stotine štikli koji će oduzeti dah svakoj dami.

„Ja se ne oblačim neformalno kao većina ljudi, ali verujem kako bih mogla“, rekla je Keri za Vogue.

Pored brojnih markiranih krpica dizajnera poput Džimija Čua ili štikli Kristijana Luboutina, slavna pevačica ima i nekoliko unikatnih komada. U njenom ormaru može se naći i ružičasta Hermes Birkin torba koju je dobila od bokserskog šampiona Flojda Mejvetera i kompaktna šminka Merilin Monro u kojoj se nalazi ručno pisani govor američke glumice i modela iz 50-ih godina.

Dobitnica Gremija u ormaru ima poseban deo za donji veš u kojem se nalaze brojni seksi korzeti, spavaćice i grudnjaci raznih boja, oblika i materijala. Takođe, pjevačica ima i posebnu kolekciju naočara i odvojenu sobu za šminkanje.

„Nekad biramo nešto što nam savršeno pristaje, nekad nešto što će nas stisnuti, a nekad uopšte nije važno koja je cena nečega ukoliko se u tome osećamo lepo. Ja volim da se oblačim i presvlačim. Nekad mi samo dođe da obučem donji veš i šetam po kući“, kazala je Keri na kraju obilaska njenog ormara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.