najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Na 50. rođendan: Prelepa Sindi Kraford se oprašta od manekenstva

Slavni top model Sindi Kraford danas ima 49 godina, ali izgleda bolje nego ikad. Krajem ovog meseca, lepa manekenka oduvaće 50 svećica na torti, a tom prilikom će se i oprostiti od posla koji je proslavio.

“Sigurna sam da ću se slikati još barem 10 godina, ali ne kao model”, otkrila je za američke medije. “To je sve u redu, jer sam sve i napravila. Radila sam sa svim neverovatnim fotografima.”

Kao glavni razlog navela je činjenicu da više ne treba i ne želi da se dokazuje.

Sindi je do statusa supermodela došla u 80-ima. 2000. godine prestala je da se aktivno bavi manekenstvom, a sada je odlučila i u potpunosti da se posveti porodičnom životu: suprugu Rendu Gerberu i dvoje dece, 16-godišnjem sinu Presliju i 14-godišnjoj Kaji, koja je mamina slika i prilika.

Agenti su je otkrili još kao tinejdžerku, nakon što je pozirala u bikiniju jednom lokalnom fotografu u svom rodnom gradu u saveznoj državi Ilinois. “On mi je otkrio taj svet. Mislila sam da to nije pravi posao. Znala sam tad da postoje manekenke i modeli, ali nisam znala kako da odem iz DeKalba i postanem model”, otkrila je u jednom ranijem intervjuu.

Prošle godine, Sindi je izdala i knjigu, u kojoj je otkrila razne zanimljive detalje, kao npr. da su je u školi često ismejavali zbog njenog “zaštitnog znaka”, mladeža iznad usne, i kako je majku često molila da joj dozvoli da ga ukloni.

Raspisala se i o “tamnijoj strani” manekenskog posla. “Nažalost, nikad nisam bila od onih devojaka koje su mogle da jedu šta god požele i da se nikad ne ugoje. Naravno, čim sam sama sebi rekla kako ne smem da jedem šećer, hleb i ostalo, sve na šta sam mislila su bili hleb i te stvari. Na kraju sam se dogovorila sama sa sobom da 80 posto vremena pazim šta jedem.”

Sindi sada napokon može da se opusti i da uživa u plodovima svog dugogodišnjeg napornog rada.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike