Najčudnija Balenciaga torba ikada: Napravljeno je samo 20 i svi su zbunjeni njenim izgledom

U okviru Nedelje mode u Parizu, koja je počela 4. jula, održana je i revija Balenciaga-e na kojoj su veliku pažnju privukle Nikol Kidman i Kim Kardašijan.

Ali, osim njih, na reviji su se pojavile i mnoge druge poznate ličnosti, poput Dua Lipe, Bele Hadid i Naomi Kembel, koje su prošetale u odvažnim, glamuroznim kreacijama retro-disko prizvuka. Ipak, čini se da je uprkos svemu tome, šou ukrao jedan aksesoar, i to ne bilo kakav!

https://twitter.com/anndemeuleprada/status/1544687957000404992

U pitanju je nesvakidašnja torba koja je nastala u kolaboraciji Balenciaga i brenda Bang & Olufsen, koji, kao što je poznato, nije modni, već brend tehničke robe poput slušalica, televizora i zvučnika. Stoga uopšte ne čudi što ova torba liči na sve osim na torbu, a ponajviše na peglu!

Reč je o plastičnom modelu sa ručkom čije konture neodoljivo podsećaju na peglu. Sa druge strane, bočne strane torbe prekrivene su rupičastim materijalom nalik onom na zvučnicima, a tu su i ikonice za upravljanje ovim „uređajem”, tako da je krajnji efekat krajnje zbunjujući.

Biće napravljeno samo 20 primeraka ovog ekskluzivnog modnog dodatka – u crnoj i beloj bolji, a koliko je ova torba praktična i kakav prijem će imati kod modnih poklonika ostaje da vidimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.