U trendu

Ovaj parfem postao je najprodavaniji miris na svetu

Prepoznatljivi Diorov miris, Sauvage postao je najprodavaniji parfem na svetu, uključujući i muške i ženske mirise.

Avantura je započela 2015., izvanrednom kreacijom Fransoa Demašija, koji je tada stvarao parfeme za Dior i odlučio se za živahne i bogate note narandže bergamota i puderastih i drvenastih nota. Intenzivan i moćan miris bogat je sirovim materijalima koji su iznenadili i osvojili obožavaoce širom sveta.

Parfem se po prvi put na tržištu pojavio još pre nekoliko godina, tačnije 2015. te je od tada jedan od omiljenih mirisa mnogima. Ostvario je ogroman uspeh, a dašak svežine koji unosi osvojio je čini se čitav svet.

Do sada su prvo mesto bez izuzetka u istoriji parfema uvek zauzimali ženski mirisi. Njegov pobednički položaj znači da se u 2021. godini svake tri sekunde prodala jedna bočica Dior Sauvage parfema.

Dior Sauvage od samog je početka bio uspešan i tražen miris. Dve godine nakon lansiranja, 2017., postao je tržišni lider u Engleskoj i Italiji, za muške i ženske mirise zajedno.

Prošle godine dostigao je mesto najprodavanijeg parfema u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je istovremeno rastao u prodaji i u Francuskoj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.