U trendu

Ovo je najpopularniji model venčanice, a pristaje baš svim ženama (foto)

Ako uskoro planirate da stanete pred oltar i u potrazi ste za savršenom venčanicom, nemojte tražiti dalje. Postoji jedan model venčanice koji će vam sigurno pristajati, a trenutno je i najpopularniji.

Reč je o takozvanom „fit-and-flare“ modelu, odnosno haljini koja je u gornjem delu uska i prati liniju tela sve do ispod zadnjice, gde počinje da se širi, kako je za Who What Wear otkrila poznata britanska stilistkinja i dizajnerka venčanica Kejt Halfpeni, koja stoji iza brenda Halfpenny London.

Za razliku od haljina sirena-kroja koje takođe imaju sličnu siluetu, „fit-and-flare“ modeli ne šire se toliko naglo i dramatično, nego su pri dnu tek samo malo širi od kukova.

View this post on Instagram

💍

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Takva venčanica naglasiće ženstvene delove tela, odnosno grudi, struk i zadnjicu i zbog šireg donjeg dela stvoriti iluziju figure peščanog sata, objašnjava dizajnerka.

Halfpenijeva za ovaj trend zasluge pripisuje Kardašijankama, koje su, kako kaže, u modu vratile obline. Kim je i sama nosila upravo takav model venčanice kada se udala za Kanje Vesta

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.