Slučajnost ili ne: Melanija u London došla obučena kao princeza Dajana (foto)

Jedna od odevnih kombinacija koji je privukao najviše pažnje tokom posete američkog predsedničkog para Velikoj Britaniji definitivno je beli komplet u kom se prva dama Melanija Tramp pojavila pred članovima britanske kraljevske porodice, a koji je mnoge podsetio na čuveni izgled princeze Dajane.

Kao velika modna ikona, Melanija je, čini se bila inspirisana odećom pokojne princeze kada je odlučila da u beloj haljini sa decentnim teget detaljima i šeširom u istoj boji zablista ispred Bakingemske palate. Ova modna kombinacija sa potpisom Dolče i Gabane po meri je urađena za Prvu damu Amerike.

Međutim, modni kritičari su smesta pronašli zamerku ovom stajlingu, uz opasku da je u pitanju poprilično imitiranje izgleda princeze Dajane, koja je nosila vrlo slične šešire, pa čak i komplete.

Drugi, pak, smatraju da je Melanija na ovaj način odala priznanje legendarnoj princezi, ali uz određene razlike jer je izabrala haljinu koja prati liniju tela, kakve prva dama Amerike inače preferira, dok je Dajana mahom nosila komplete koji su se sastojali od blejzera i suknje.

I sledećeg dana posete Velikoj Britaniji Melanija je na garderobom i modnim dodacima na neki način „imitirala“ pokojnu princezu. Reč je o kaputu bež boje, stegnutom kaišem u struku, i šeširu u istoj boji, a vrlo sličnu kombinaciju svojevremeno je nosila i Dajana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.