Teško se kombinuje i mnoge žene se ne usuđuju da je nose, ali ova boja je apsolutni hit

Neke žene su verne klasičnim bojama poput crne, sive i smeđe koje se previše ne ističu u odevnim kombinacijama, a postoje i dame koje su obožavaju da eksperimentišu sa šarenim nijansama i radije biraju živopisne boje za svoja modna izdanja. 

View this post on Instagram

If you want to exude trustworthiness and positive emotional health, make your clothing color green. "Green is subtle and fresh, and it stands for nature and ecology," Lapp says. "Green is also the color of money and wealth." Extracted from everyday health.com ✨ ✨ Well, green it is!!! 💚 ✨ ✨ #myfashionmystyle #MrsStrugnell #fashionpost #fashionlover #fashionbloggers #ukbloggerstyle #styleoftheday #casuallook #streetchic #everydaystyle #nothingisordinary #outfitipic #fashioninfluencer #urbanstreetwear #streetstyle #moments #targetstyle #styleatanyage #dresscode #outfitdiaries #parisstreetstyle #mystyle #betterafter50 #whatiworetoday #fashionphotography #streetchic #chiquewomen #styleat50 #greenclothing #positivevibesonly

A post shared by Claudia Rabello Strugnell (@mrs_strugnell) on

Međutim, postoji boja koje se i one plaše jer misle da odabrana nijansa neće odgovarati boji njihovog tena ili veruju da se ona vrlo teško kombinuje. Helen Venables, direktorka firme „House of Colour“, otkrila je za WWW da većina žena izbegava da nosi – zelenu boju.

Bez obzira na to je li u pitanju nežna nijansa mentola, toplija nijansa limete ili zagasita šumska zelena, žene se uglavnom ustručavaju da nose ovu boju.

– Mnogo naših klijentkinja ima averziju prema zelenoj, ali postoji toliko lepih nijansi za svakoga – rekla je Venabels.

Zelenu lako možete kombinovati sa bojama koje se nalaze nasuprot njoj u osnovnoj paleti. Međutim, nemojte se zaustaviti na tome i hrabro je kombinujte s drugim neočekivanim nijansama.

Tako će smaragdno zelena sjajno pristajati uz crnu pa možete kombinovati top u smaragdno zelenoj s crnim pantalonama ili suknjom, a možete i okrenuti kombinaciju pa se odlučiti za donji deo u zelenoj i gornji u crnoj boji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.