Veštačke trepavice od prave dlake?!

Jedan od najlepših atributa ženstvenosti jesu duge trepavice i kao takve su oduvek bile želja posedovanja mnogih pripadnica lepšeg pola. Dodela Oskara je lansirala više modnih trendova, a među njima je i sledeći.

Gospođica Dženifer Lopez je na dodeli najprestižnijih filmskih nagrada nosila veštačke trepavice napravljene od prave životinjske dlake. Njenim postupkom pripadnici pokreta za zaštitu životinja PETA nisu bili naročito oduševljeni, pa su Dženifer rešili da „nagrade“ visokim rejtingom na svojoj listi najgore obučenih osoba. I pored toga, veštačke trepavice su ponovo ušle u svet mode i to na velika vrata. „Tridesetih godina filmske dive su nosile crne trepavice napravljene od prave dlake“, objašnjava šminker Dženifer Lopez svoju ideju. On je napravio trepavice za Dženifer od mešane crne dlake kao i od crvene lisičje dlake.

Pre nego što i sami počnete da makazama jurite svoju jadnu mačku po dvorištu, isprobajte jeftiniji (i humaniji) način za dostizanje ovog posebnog izgleda. Obične veštačke trepavice su napravljene od ljudske kose ili od lateksa i mnogo su pristupačnije. Uz malo para, lepka i pravilnog nameštanja uz prirodnu liniju vaših trepavica, ne sumnjamo da će vaša pojava biti primetno bolja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.