najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zagrevanje pred Beogradsku nedelju mode

Pripreme za 39. Beogradsku nedelju mode su u toku. Održan je kasting za manekenke u „Kraun Plazi” na kome su dizajneri birali modele za svoje nove kolekcije koje će predstaviti na ovoj manifestaciji.

Najveći broj revija biće održan u hotelu „Kraun Plaza”, dok će program upotpuniti brojne izložbe i program Modne vinjete u okviru koga umetnici imaju priliku da predstave svoje modele na način koji nije uobičajan za modne prezentacije. Ovog proleća program će biti u znaku Holandije, što će biti realizovano kroz razne aktivnosti. Svečano otvaranje manifestacije obeležiće humanitarna modna revija „Produži život. Oboji u crveno”. Nedelja mode biće posvećena Dejvidu Bouviju.

„On je inspiracija ne samo za dizajnere, već za sve nas koji smo odrastali uz njegovu muziku. Verujemo da će on biti velika modna tema i za sledeću sezonu, pa smo želeli da to počnemo na vreme”, rekao je organizator Nedelje mode Nenad Radujević.

Jedan od glavnih ciljeva ove manifestacije je promocija domaćih dizajnera. Ovog puta, predstaviće se Saša Stević, Marko Iliev, Zuber – Lada Dragović, Mirjana Zuber, Danica Aleksić i mnogi drugi.

Beogradska nedelja mode nastavlja da promoviše domaći dizajn u nacionalnim i internacionalnim okvirima, ali i da donosi presek aktuelnih trendova koji nam pristižu iz vodećih modnih centara sveta.

(Jovana Dragojlović, Politika)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike