U trendu

3 NAJČEŠĆA razloga zašto muškarci raskidaju sa „savršenim ženama“

Muškarci neretko raskidaju veze čak i kada znaju da devojka pored njih ima sve afinitete savršene žene. Lepota i dobrota nekada nisu dovoljne kako bi se frajer zadržao pored svoje nežnije polovine i neke druge stvari ga vuku da napravi korenite promene i krene sasvim drugim putem. Kako prenose mediji, razloga ima nekoliko, a ovo su tri najčešća.

Boje se da propuštaju nešto
Savršena devojka je odlična stvar, ali isto tako može brzo i da dosadi. Muškarcima uvek treba neki izazov, pa čak i ako su jako zadovoljni sopstvenom devojkom, često krenu u pogrešnom smeru i traže komplikacije tamo gde ih nema.

Žele da impresioniraju prijatelje
Koliko god ovo zvučalo nezrelo, upravo ovaj razlog ostavlja mnoge žene slomljenog srca. Muškarac može da bude sasvim zadovoljan u vezi, ali ako mu prijatelji neprekidno sugerišu da mora malo da gleda okolo i da mu još nije vreme da se skrasi, nije isključeno da će ih poslušati, čak i ako time radi protiv sebe.

Jer ih žene previše gnjave
Ovo se ne odnosi samo na žene koje stalno prigovaraju oko sitnica, nego i na činjenicu da od muškaraca uvek očekuju najbolje. Očekuju da će postati bolja osoba, da će se uz njih promeniti, da će se odreći dela sebe kako bi bile srećne… Međutim, velikom broju muškaraca to pada užasno naporno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)