5 caka koje na njegovom licu otkrivaju da ste mu prva u seksu

Veliki broj muškaraca, naročito onih koji su prešli 25. godinu života jako muči činjenica da još nisu spavali sa ženom.

I kada se to dogodi, takođe je veliki broj onih koji će tajnu da ste mu upravo vi prva s kojom je uradio „to“ sačuvati za sebe.

Ukoliko veza potraje, utoliko su naravno veće šanse da će vam se vremenom otvoriti i priznati da ste mu prva.

https://www.instagram.com/p/BX803gnlWHg/?hl=en&taken-by=tumblrmenn

Međutim, postoji 5 caka koje vam ODMAH mogu pokazati, dakle, posle prvog seksa da nikada pre vas nije to uradio.

Evo koje su to cake:

Pogled

Potpuno je pogubljen. Ne sme da vas pogleda u oči jer nije još siguran da li ste ga provalili, a i kakva su njegova osećanja. Takav muškarac će najčešće brzo pobeći u kupatilo ili zapaliti cigaru kako bi se pretvarao da je iskusniji.

Govor

Ubrzano govori, priča nepovezano ili smišljeno ali o temama koje veze nemaju sa onim što ste upravo doživeli.

Drhtavica

Zna se da veliki broj žena posle seksa ima drhtavicu, ako su naravno doživele lepe trenutke i orgazam. Imaju i muškarci, naročito oni kojima je prvi put bio s vama. Samo oni nemaju drhtavicu od orgazma već od preživljene napetosti.

Erekcija

Veliki broj potpuno neiskusnih muškaraca potpuno se oduzme pre seksa i jako im je teško da se opuste. Pritom, mnogo obraćaju pažnju na erekciju koja nikako da naiđe u „pravom“ obliku.

Tada će izmišljati neke razloge i tražiti izgovore a najčešće je jedina istina da se samo uplašio i da mu je neprijatno od vas.

Oduševljenje

Ako ste mu prva i ako je uživao, potpuno će izgubiti glavu posle seksa. Ili će odmah tražiti da to ponovite ili će hvaliti sebe i vas, ili će, pak, pevati, juriti kroz stan ili slati sumanuto poruke ne govoreći vam njihov sadržaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.