U trendu

5 pitanja o seksu koja muče svakog muškarca: Oko 1 se vodi večita dilema

Ovo su ogovori na 5 najčešćih dilema prosečnog muškarca

Žene možda i nemaju onoliko samopouzdanja koliko bi trebalo da imaju u krevetu i previše se opterećuju oko celulita i kilograma, ali muškarci su daleko nesigurniji od njih– iako to mnogo veštije skrivaju. Čini se da neka pitanja ne prestaju da ih muče, ali se ne usuđuju da ih postave.

Ovo su odgovori na 5 najčešćih dilema prosečnog muškarca:

1. Da li veličina zaista važna?

Muškarci će ovo pitanje postavljati uvek bez obzira koliko ih uveravali da ne, veličina zaista nije presudna, jer bez dobre tehnike ni najobdareniji neće biti zapamćeni. Štaviše, ukoliko je penis prevelik, šanse su da će to biti bolno i neprijatno iskustvo, a koga može da zadovolji premali? Hmm…

2. Da li je bitno trajanje seksa?

U želji da se sve ne svrši malo prebrzo, muškarci koriste razne trikove poput razmišljanja o nečem sasvim trećem. Ipak, isti trikovi seks ponekad mogu odužiti i na više od pola sata, što je za ženu već poprilično neprijatno. Da – trajanje je bitno, a da bi žena bila zadovoljena, seks u proseku mora da traje 15-20 minuta.

3. Da li je predigra precenjena ili potcenjena?

Većina žena voli predigru. Ali ona ne podrazumeva samo ljubljenje, maženje i slično. ‘Zagrevanjem’ za seks može se smatrati i način na koji vam muškarac priča, raniji sastanci i vreme provedeno zajedno pre seksa.

Međutim, nekad je i brzi, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

4. Da li je žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

Pre bi se moglo reći da se žena oseća izneverenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ipak je to glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerke.

Ženama je orgazam bitan skoro isto kao i muškima, jedina je razlika u tome što one ne osećaju bol u predelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

5. Da li je oralni seks bolji od običnog?

Muškarci obožavaju kad ih partnerka oralno zadovolji i o tome međusobno mnogo više razgovaraju nego o običnom seksu. Zato ih čudi kad žena sa kojom su odbija oralni seks, čak i kad se njima pruža taj užitak, a takvih ima.

Ženama treba dati vremena da same odluče kada je pravi trenutak za to. U nekim slučajevima oralni seks mogao bi da se opiše kao prijatelj koji retko izlazi, ali kada izađe – odlična zabava je zagarantovana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.