U trendu

Ako niste znali, muškarci koji „peru sudove“ češće vode ljubav

Iako se smatra da se žene često opravdavaju s ‘Ne sad, boli me glava’, to ne znači da su manje zainteresovane za seks od muškaraca, kaže dr. Less Parrott, autor knjige “The Ultimate Guide To Crazy Good Sex”.

– Ne možete da očekujete da se vaša seksualna želja uvek podudara s njenom. I obrnuto. Nizak libido može poremetiti najbolji odnos ili ugroziti brak, zato ne dopustite da se to dogodi – kaže autor i navodi nekoliko saveta uz koje ćete ‘uskladiti toplomere’.

– Razgovor o seksualnim željama sigurno će doprinijeti usklađivanju libida. Kada osetite da je pravo vreme, pitajte je kad želi da vodi ljubav. Ključ je u tome da trebate što više znati o njenim seksualnim željama. A ako primetite da se nešto događa, ne potiskujte probleme – ističe.

Neke žene su sramežljive i ne znaju kako pozvati partnera na seks. Kako biste izbegli takve situacije, dogovorite vaš tajni znak.

– To može biti upaljena mirisna sveća, pesma ili pogled koji ćete uputiti kad budete spremni – savetuje.

Dotaknite njene osećaje pre tela, kako biste je zaveli i ‘odveli u krevet’ kada vi to želite.

– Ugađanjem ili tepanjem ćete pojačati njenu požudu. Ne morate biti pesnik, ali jednostavne rečenice poput ‘Puno mi značiš’, ‘Ti si najbolji deo mog dana’ će probuditi uspavane strasti – ističe Parrott i podseća na rezultate istraživanja koje je pokazalo da se muškarci koji učestvuju u kućanskim obavezama – češće seksaju.

– Ne samo da su seksualno osetljivije na njih, nego su im i fizički privlačniji takvi muškarci – zaključuje autor, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.