Buđenje romantike

Većina nas uglavnom se zgražava na samu pomisao o romantici, jer smatramo da je romantika nemuževna. Ipak, činjenica je da mnogi od nas znaju da budu i te kako romantični, samo što se ta muška romantična strana pokazuje drugačije nego ženska. A kako se žene dovijaju da u nama probude romantiku?
U pridobijanju muškarca kojeg žele one se služe najstarijim zahvatom – komplimentima. Najbrži put do svačijeg srca uvek ide preko ega. Dovoljno je da vam kaže da ste seksi – i to je to. Pohvale inteligenciji, veštini u krevetu i spretnosti najčešća su ženska oružja koja muškarca pretvaraju u poslušnog romantika koji joj lako pada pred noge.
Pošto se s jačim polom uglavnom povezuje praktičnost kao jedna od glavnih osobina, žene i na tu tačku vole da udare. Pokloni koje nam daju nikada nisu samo lepi – potrebno je da imaju i svoju upotrebnu vrednost, i one to znaju. Ako vam nedostaje jedan broj vašeg omiljenog časopisa o automobilima, budite uvereni da će se ona potruditi da ga nabavi ukoliko joj je stalo do vas. Možda je to stvar lične procene, ali uglavnom se smatra da je žena u muškoj košulji deo intimne romantike, zato se nemojte iznenaditi ako je jednog jutra zateknete na doručku u svojoj košulji koju ste pripremili za posao.
Da bi nas pretvorile u romantične tipove, žene se koriste i drugim smicalicama: stavljaju našu sliku u novčanik, čuvaju sitnice sa zajedničkih putovanja, priređuju nam intimna popodneva odmah posle posla, doručak u krevetu, seks u neobično vreme ili na nekom neobičnom mestu, zajedničku kupku radi opuštanja itd. Sve su to mali pokazatelji kojima žele da nas ubede u to kako je lepo biti romantičan. Brojnost i učestalost njihovih pokušaja u najvećem broju slučajeva i uspeva da probudi romantiku čak i kod najtvrdokornijih muškaraca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.