U trendu

Burni erotski snovi

U jednom od  „Dureksovih“ istraživanja ispostavilo se da žene češće imaju erotske snove nego muškarci. Zanimljivo je da dame u snu pokazuju više mašte nego na javi, a u tom trenutku one ljubav vode na raznim mestima i u najrazličitijim pozama. Poznati proizvođač kondoma napravio je top-listu mesta koja žene inspirišu u snu.

Možda stepenice nekome deluju neudobno, ali one omogućavaju čitavu lepezu pokreta koje ženama mogu da donesu neizmerno zadovoljstvo. O akciji u poslovnim prostorijama uglavnom sanjaju poslovne i ambiciozne žene, a glavni akter je uglavnom šef. Što se tiče otvorenog prostora, u ženskim fantazijama visoko se kotiraju šume i parkovi. Osećaj slobode pomešan sa strašću i strepnjom da ih neko može videti dok vode ljubav čest je u ženskoj mašti, a to se prenosi i u snove. A onda dolazimo do adrenalinskog uzbuđenja – seksa u avionu. Tesni i ne baš čisti toaleti nisu tako inspirativni nežnijem polu na javi, ali u snovima ne postoje takve prepreke – sve je čisto, blistavo i predviđeno za uživanje. Kao i more, bazeni, đakuzi – izgleda da dame vole da potraže osveženje u snu.

A po povratku u svoje prirodno stanište, žene kuhinju vide na razne načine. Erotske snove u kuhinji nemaju samo domaćice ili žene kojima je hrana neizmeran izvor zadovoljstva. Kuhinja i žena su neodvojivo povezane. Kreveti ne moraju da se visoko kotiraju na listi ženskih fantazija, ali bi udoban krevet u hotelskoj sobi mogao posebno da raspali žensku maštu, naročito ako je reč o nepoznatom gradu i nepoznatom ljubavniku. Istina, malo koja prosečna dama bi se lako odvažila na takav korak, ali prepuštanje divljem seksu u snu je izvodljivo i prihvatljivo. Setite se tajne koju je Nikol Kidman podelila sa suprugom u Kjubrikovom klasiku „Širom zatvorenih očiju“: ona, stranac i nesputani seks.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar