U trendu

Čarobnih deset minuta

Dobro organizovan muškarac koji i inače vodi računa o sebi može da se pretvori u gospodina besprekornog za svega deset minuta. Dakle, deset minuta do celog sata imate da se spremite za iznenadni „sudar“. Žene bi takvu priliku sigurno otkazale ili pomerile za ceo sat kasnije, ali u našem slučaju to ne predstavlja apsolutno nikakav problem.
Za početak, brzo tuširanje mlakom vodom. To je trik za trenutno osveženje i brzu relaksaciju. Dodajte tome i neki dobar gel za tuširanje, dišite duboko i trudite se da se što više opustite. Ne mislite na vreme. To su vaša dva minuta, vreme kada treba da se fokusirate isključivo na svoje telo i steknete novu snagu.
Sledi brijanje. Dobar izbor pene koju ste kupili zaštitiće vam kožu i omekšati bradu. I sve će ići savršeno. Da bi utisak bio kompletan, nabavili ste i balsam, koji će lice zaštititi od iritacije, pojačati njegovu glatkoću i sjaj i dati vam prijatan miris. Obratite pažnju prilikom nanošenja kolonjske vode: žene imaju istančanije čulo mirisa od nas. Ono što vama miriše u dovoljnoj meri nju će naterati da vas drži tri metra od sebe. Prsnite miris u prostor ispred sebe i graciozno se provucite kroz oblak – to je prava mera.
Koliko je vremena ostalo? Nekih četiri minuta. Taman dovoljno da se uz pomoć pincete lišite svih malja koje su iznikle na neočekivanom terenu. Posebnu pažnju poklonite obrvama, jer magistralni putevi preko čela više nisu u trendu. Bez obzira na to da li neke žene preteruju kada kažu da na svakom muškarcu prvo gledaju zube i analiziraju „kakvoću“ njegovog osmeha, vi morate apsolutno da zablistate (i zbog zdravlja i zbog estetike). Stoga četkicu u ruke!
Ostaje vam poslednji minut. Pre nego što uskočite u garderobu, bacite završni pogled na sve što ste uradili. Vrlo je važno preduprediti bilo kakva neprijatna iznenađenja. Međutim, to se može izvesti za samo deset minuta, što i nije naročiti trud s obzirom na titulu „besprekornog mladića“, koju ćete sigurno dobiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.