Cenite romantiku

Nije pravi muškarac onaj koji vodi ljubav s milion žena – pravi muškarac je onaj koji na milion načina ume da vodi ljubav sa samo jednom ženom. To podrazumeva da on ume da pokaže svojoj izabranici koliko ceni romantiku u vođenju ljubavi s njom. Naravno, osećanja nije lako pokazati, a nije ih lako ni prepoznati. Svi to rade na neki svoj način i za takvo nešto ne postoji ni jedno jedino pisano pravilo. Žene se često nerviraju zbog toga što muškarci u njihovom okruženju, ali i muškarci uopšte, nisu dovoljno romantični. Znate već tu priču – one vole da budu iznenađene nekom lepom večerom uz sveće i dobro vino.

Ipak, to ne znači da muškarcima nije stalo do romantike. Pre nego što se upute primedbe na neromantičnost, trebalo bi sve pažljivo izanalizirati. Žene jesu poznate po tome što uvek i u svakoj prilici tragaju za dokazima i osećaju da su voljene. Pri tom često zaboravljaju da i same raznim gestovima treba da pokažu koliko vole svog partnera. Ipak, nećemo sada o vaganju sebičnosti…

Obično romantične muškarce žele one koje ni same nisu romantične. Njihovo nezadovoljstvo najviše zbunjuje muškarce, koji zbog straha od toga da nešto ne rade kako treba ne menjaju ništa u svom ponašanju. Ukoliko bilo ko želi da od te veze nešto ispadne, trebalo bi što pre da se započne s pokazivanjem osećanja. Ništa se ne može izgubiti ako se neke stvari lepo i otvoreno izgovore. Romantični muškarci su uvek privlačni ženama – pitanje je samo da li one umeju da adekvatno odgovore na ukazivanje nežnosti koje podseća na primere iz knjiga ili filmova.

Savet za pripadnike jačeg pola: nikada nemojte gubiti vreme na ženu koja nije spremna da potroši svoje vreme na vas. Tu je računica poprilično jednostavna i nema mnogo zbunjivanja. Za uspeh u životu, ali i za uspeh u ljubavi, uvek treba malo mudrosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.