Crna lista: 5 tipova razvedenih muškaraca

Ako ste upoznali razvedenog muškarca, proverite da li se nalazi na ovoj crnoj listi.

Hačiko
Još uvek nije pustio bivšu ženu. Spojler: neće je pustiti – dugo će patiti i doživljavati dramu. A u vezi će uvek biti troje: ona je u velikoj meri uticala na njegova osećanja, pa se on jednostavno plaši nove veze. Sve što mu ostaje je da bivšu ženu upoređuje sa svim drugim ženama. Generalno, pripremite prsluk za spasavanje.

Mr. Breaking Bad
Razvod je za njega bio povod da započne život ispočetka. Pokušava da izbriše iz sećanja sve što je bilo u braku. I ovde su, prema njegovom mišljenju, sva sredstva dobra – bilo da je to napijanje vikendom,  ekstremno putovanje ili svaki dan nova žena u krevetu. Postoji šansa da se takav čovek spasi. Glavno je sačekati njegov period rehabilitacije.

Radnik godine
Nije sreća u ljubavi, sreća je u kancelariji! Nešto ovako kažu muškarci koji se nakon raspada porodice fokusiraju na posao. Danima sedi na laptopu, vodeći beskrajne pregovore i sklapajući poslovne sastanke, čak i vikendom. U stvari, ovo je sublimacija: radna pitanja pomažu mu da se odmakne od misli o propalom braku. Uzgred, ovo nije najgori slučaj: takvi muškarci često brzo prave karijeru i počinju dobro zarađivati. Ostaje pitanje da li može usporiti zbog vas ili će se ipak vratiti kući duboko iza ponoći, kada već spavate.

Mizoginist
Ako je jedna žena prevarila/napustila/izdala, onda to rade sve. Imao je loše iskustvo, što mu je u glavi oblikovalo specifičan obrazac o svim pripadnicama lepšeg pola. Žene su zle i varaju. I poenta. Pokušaj razbijanja ovog stereotipa je poput udaranja glavom o zid. Uzgred, takvi muškarci često uspostavljaju novu vezu samo da bi se osvetili bivšoj supruzi ili da bi joj se „vratili“.

Lunatic
„Gde sam? Ko sam ja? Šta da radim sada i kako da živim?”- takva pitanja muče njegovu ranjenu dušu. Zajedno sa suprugom izgubio je sve vrste smernica i potpuno je ispao iz koloseka života. Ali glavna nevolja je što su ovakvi muškarci u principu slabo prilagođeni nezavisnom životu. Najverovatnije se porodični život nije ostvario samo zbog toga – ženi je bilo jednostavno umorno objašnjavati elementarne stvari, kao detetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.