Cveće otvara sva vrata

U vremenu u kojem živimo, a znate dobro kakvo je, kada ima sve više agresije i nedostatka pažnje i poštovanja, ponekad se treba zapitati. Da li se sećate situacije u kojoj ste prema nekome delovali grubo, neotesano, neprimereno? Znate da bi danas bilo arogantno poljubiti ženu u ruku, pa je sasvim moguće da se zapitate gde je granica između pristojnog ponašanja i izveštačenog prikazivanja u najboljem svetlu. Stroga pravila u ophođenju prema drugima ne postoje, ali ne bi bilo loše da te granice postavite sami sebi i da ih se, pre svega da bi vama bilo prijatnije, i pridržavate.

Generalno, svi imamo lošu naviku da se preterano ljubimo. Izbegavajte da se ljubite sa devojkom ili ženom koju ste videli jednom ili nekoliko puta u životu. Čvrst i odlučan stisak ruke biće sasvim dovoljan da ostavite odličan utisak. Dodajte tome još samo jedan značajan pogled pravo u oči i rešili ste stvar. Imajte na umu da muškarac sa stilom ne mora da bude bogat. Zato, čak i u slučaju da jeste, ne bi trebalo da se eksponirate očiglednim statusnim simbolima. Pravi muškarac zna da su njegova snaga, njegovo najjače oružje – senzibilitet i karakter. Sve ostalo dolazi tek posle toga pošto se te dve stvari ni za koji novac ne mogu kupiti.

Buket ruža je dobrodošao u svakoj prilici – to uvek „upali“. Ruže u bilo kojoj boji, kao poklon, preživele su sve modne trendove. Obratite pažnju i na ponašanje u restoranu. Ukoliko je vaša partnerka u restoranu naručila samo salatu, nikada nemojte postavljati pitanja tipa: „Šta, samo salatu? Ti si, izgleda, na nekoj dijeti?“ Pored toga što sebi smanjujete šansu za seksualni uspeh, ispašćete i nevaspitani – ako žene o nečemu ne vole da razgovaraju, to su onda godine i kilogrami.

Kad je reč o plaćanju, trebalo bi da to uradi muškarac. Pravila, bar kod nas, još uvek tako kažu. Ipak, budite na oprezu! Ako žena insistira da plati, ne bi trebalo da je odbijete. To je znak poštovanja koje vam ona ukazuje, a tada ne biste smeli da joj ne izađete u susret.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.