Da li ste našli pravu?

Kako će se ona ponašati ako raskinemo? Da li će me „smarati“, ili ćemo ostati dobri prijatelji? Smešna pitanja, rekla bi većina muškaraca. Nije baš sasvim tako. Analize, pretpostavke i taktike nisu ni nama nepoznati pojmovi. Naravno da u izboru devojke ne treba polaziti od toga kakva će ona biti i kako će se ponašati jednom kada budete raskinuli vezu. Ipak, ranija iskustva, sitnice, mali „sken pregledi“ nisu na odmet. Pomoći će vam u situacijama u kojima se dvoumite. Kako se sve bivše dame mogu svrstati u nekoliko kategorija, proverite šta najbolje opisuje vaše bivše i uporedite ih sa karakteristikama sadašnje partnerke. Ko zna, možda ćete tako otkriti da je ona prava dama za vas.

Najbolje je ako je ona iz kategorije „lafica“, što znači da je drugarčina, iskrena, neposredna, prijatna i duhovita. Iako ste joj raskidom slomili srce, vrlo lako prolazi kroz tranziciju od devojke do prijateljice. Za vas će takva devojka uvek imati samo reči hvale.

Najgora mogućnost je ogorčena bivša devojka. Prekidom veze vi niste povredili samo njeno srce već i sujetu. Kako nema šanse da se lako pomiri sa činjenicom da je ostavljena, trudiće se svim silama da vam zagorča život. Pripremite se za neprijatne komentare kad god je sretnete, tj. trudite se da je što manje srećete.

Uporne bivše devojke jesu one koje će svim silama (zemaljskim i nezemaljskim) pokušavati da vas zadrže, jer upornost ume da se isplati u toliko slučajeva. Tačnije, tako je bilo dok ste još bili u vezi. Ko zna, možda će vas na taj način, svojom strpljivošću i posvećenošću, naterati da se predomislite, a ako ne, verovatno je da će dostojanstveno prihvatiti poraz.

Na kraju, moguće je da vaša bivša devojka spada u red hladnih, koje vrlo brzo zaboravljaju svoje gubitke. Ona se uvek vraća u igru kao pobednik, čak i onda kada je ona bila ta koja je ostavljena u prethodnoj vezi. O pomirenju ili druženju nakon veze sa ovom devojkom nema ni reči. Vi ste za nju mnogo više prošlost nego što će ona za vas ikada biti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.