Da li ste vi onaj pravi?

Iako osećaju da im ponekad u potpunosti odgovaramo, dame se ipak s vremena na vreme zapitaju da li je čovek s kojim su osoba s kojom žele da provedu ostatak života. Da li je on taj pravi? Večita dilema. A kako bi izgledalo kada bismo se mi zapitali – da li sam ja pravi? Da li bi to bilo protumačeno kao dobronameran potez? A ako bismo se zapitali da li uopšte postoji pravi, prava, pravo vreme i slično? Da li je to prihvatljivo? Da biste izbegli moguće komplikacije, važno je da na vreme uočite signale koji će vam pokazati da li ste na dobrom putu. Ako je pažljivo slušate svaki put kada vam se obrati, šaljete joj poruku da je iskreno volite. Da li želite da šaljete takvu poruku? To je već drugo pitanje.
Ukoliko imate potrebu da ona menja vaš karakter, onda vi niste pravi muškarac za nju. Ali, ako joj prijaju sve vaše vrline i ako joj ne smetaju previše sve vaše mane, onda vam se možda smeši lepa budućnost. Ono što je ipak najvažnije jeste da se vi dobro osećate u sopstvenoj koži. Pošto žene vole da ih muškarac s kojim su svakodnevno obasipa sitnim dodirima i znacima pažnje, razmislite o tome šta radite. Ako joj pokazujete da vam znači više nego bilo koja druga žena u vašem životu, logično je što vas ona vidi kao "gospodina pravog". Još ako ste je upoznali sa svojom porodicom! Jedan od sigurnih signala da se kandidujete za njenog "gospodina savršenog" je situacija u kojoj joj poklanjate poklon koji ona želi čak i pre nego što ga je ona zatražila. Hej, pa vi ste momak za nju; bez obzira na to da li se radi o vremenu, novcu ili energiji, vi pružate ono što njoj toliko treba.
U svakom slučaju, svima je jasno da nijedna veza ne može da opstane bez poverenja. Poverenje je ključ uspeha svake veze jer partneri koji veruju jedno drugom (zato što veruju sebi da su doneli pravu odluku) imaju šansu da dugo uživaju u svojoj ljubavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.