U trendu

Detalji otkrivaju namere

Ženama vrlo brzo postane jasno kada smo zainteresovani za njih. To može da bude trenutak kada je pogledate, ili kada je pozovete da izađete, ili kada joj na neki drugi način stavite do znanja da biste želeli češće da je viđate. Vodite računa o tome šta i kako joj predlažete!

Ako joj budete ponudili izlazak s više ljudi, to će vrlo verovatno ostaviti utisak da ste obazrivi, da ne želite da se zalećete i da izgubite glavu pre nego što dobro „ispitate teren“. A kako žene vide pozive u bioskop, pozorište ili na neku žurku? To niko ne zna i, naravno, sve zavisi od slučaja do slučaja, ali konkretan poziv na konkretno mesto u svakom slučaju ostavlja sliku da ste sigurni u sebe, da znate šta hoćete. Šta ako je odmah pozovete na vikend udvoje? Tu treba biti oprezan – ne treba žuriti s prevelikim intimiziranjem.

Ukoliko zbog ljubavi na prvi pogled preskočite početne faze upoznavanja, postoji opasnost da vam ljubav brzo sagori. Da se to ne bi desilo, umesto odlaska na vikend, bolje je pozovite samo na večeru. Tako ćete imati priliku da je bolje upoznate i objektivnije procenite. E, sad i prilikom izbora lokala treba biti obazriv. Ako je pozovete u elegantan restoran, misliće da želite da je impresionirate, a ako je odvedete u prvi kafić, misliće da je potcenjujete. Možda je najbolje da njoj prepustite izbor, ali to može značiti da vam maštovitost nije jača strana. U svakom slučaju, prvu večeru plaćate vi.

U toku večere vodite računa o svemu: o načinu na koji koristite pribor, a pre toga i o izboru jela koje ćete naručiti. Iz njene vizure izbor zdravog jela asocira na racionalnost i retko prepuštanje instinktima. Isto značenje može imati i ako precizno seckate meso i uživate u malim zalogajima. Ukoliko izaberete neko pikantno jelo, dajete signal da ste vatreni u krevetu.

Šta obući? Tu imajte na umu samo jedan kriterijum – važno je da vam bude udobno u onome što ste izabrali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.