Dobri u krevetu

Muškarci neretko nisu ljubitelji igranja uz muziku, a čak i ako to rade, ne prepuštaju se sasvim ritmu, osim ako nisu u društvu svoje partnerke koja može adekvatno da ih prati. Ipak, pokreti tokom plesa mogu da budu veoma indikativni i da naglase kakve su vaše sposobnosti među čaršavima u krevetu. Očito da postoji neka veza između magičnih pokreta na plesnom podijumu i trikova koji se mogu primenjivati u spavaćoj sobi.

Nije mali broj žena koje žele da izvedu muškarca na podijum kako bi videle da li njegova „tehnika“ odgovara njihovoj, da li je dovoljno dobra i vredna daljeg truda. Uostalom, ritam nije reč koja se povezuje isključivo sa muzikom i plesom. Ima nešto i u seksu. U tom smislu, šeprtlje bez ritma nemaju predispozicije da budu baš veliki ljubavnici, ali zato ima nade za one koji su malo manje spretni. Može se poverovati da postoje i one žene koje smatraju da su najbolji plesači najlošiji ljubavnici. Razlog tome mogao bi da bude ponos muškaraca koji plešu uz ritam, koji su zadovoljni svojim pokretima do te mere da u krevetu veći deo vremena provode gledajući se i nameštajući se da bi izgledali dobro, umesto da se stoprocentno usredsrede na pružanje zadovoljstva partnerki.

Postoji još jedna stvar na koju valja obratiti pažnju, a to je stidljivost koja se javlja kod određenog broja muškaraca kada se od njih očekuje da plešu uz muziku. Tu je reč o muškarcima koji su stidljivi na svakom polju, pa je to slučaj i u krevetu. Naravno, stidljivost postoji samo dok se taj tip muškarca ne nađe oči u oči sa svojom partnerkom – tada stvari dobijaju sasvim drugačiji, gotovo neočekivan obrt.

Muškarci koji se nezanimljivo, nemaštovito i bez inspiracije kreću levo-desno po podijumu imaće još manje energije u krevetu. Plesači iz balskih dvorana takođe ne važe za uspešne ljubavnike, jer se smatraju perfekcionistima koji od svojih partnerki ne očekuju ništa manje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.