Dobro je biti muškarac

Možda se žene nikada neće složiti s tim, ali je daleko bolje započeti život kao muškarac. Razlozi za to su mnogi i uopšte se ne tiču samo seksa, mada je činjenica da su svi naši orgazmi uvek pravi već dovoljno indikativna sama po sebi. Sitnice koje znače život takođe upućuju na to koliko je bolje biti muškarac.
Koliko vam je potrebno da se spakujete kada treba da krenete na neki put? Za bilo koje putovanje svakom muškarcu dovoljna je jedna torba i celih deset minuta da se u nju spakuju sve neophodne stvari. Ženama to nije dovoljno ni da odaberu šta će sve spakovati u torbu.
Telefonski razgovori koje vode muškarci ne traju više od pola minuta. Kada žene telefoniraju, to traje najmanje pola sata. Prijatelji nas uopšte ne sažaljevaju kada se ugojimo, ni direktno u lice, ni kada im okrenemo leđa. A sad dolazimo na teren praktičnosti – za celih hiljadu dinara mi dobijemo kompletan donji veš!
Automehaničari nas ne potkradaju, za tuširanje nam je potrebno svega pet do deset minuta, seda kosa i bore mogu da nam daju poseban šarm, a tri para cipela su nam više nego dovoljna za svaku priliku. Kada dođemo u situaciju da razgovaramo s nekim drugim muškarcem, on nas uvek gleda u oči – nikad u grudi, a na sve to dozvoljeno nam je i da se pojavimo u istoj košulji svakog drugog dana i niko nam ništa neće reći.
Na kraju, dolazimo i do stvari koja ženama kako godine prolaze i biloški časovnik otkucava prave sve veće i veće probleme. Mi taj problem jednostavno nemamo, jer muškarci po svojoj prirodi ne moraju da imaju pojma šta je to celulit. Naravno, to je ono što registrujemo na pojedinim damama koje nam se ne dopadaju, ali briga zbog sopstvenog celulita, da li ga ima malo ili mnogo i na kojim je mestima, to je nepoznanica za muškarce – i dobro je što je tako.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.