U trendu

Dobro se upoznajte

Svaka dugogodišnja veza pruža partnerima emotivnu stabilnost. Trajnije veze odgovaraju osobama koje su u prošlosti imale nekoliko strastvenih veza, a sada teže emotivnoj stabilnosti i spremne su za dugoročnije planove s osobom koju vole. Ipak, emotivno ulaganje ne treba praviti s osobom koja u svom ponašanju pokazuje i najmanje znake onoga što vas uznemirava. Nemojte zaboraviti da vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Stoga bi bilo dobro da se pre emotivnog ulaganja i te kako upoznate s osobom koju već duže vremena smatrate svojom „boljom polovinom“…

Nije retka situacija da drugi ljudi gledajući jedan par pomisle da se njih dvoje toliko dobro slažu da jednostavno čitaju misli jedno drugom. Ipak, da li je takva veza zaista savršena, ili je bolje imati neko zrnce tajnovitosti kojom bi se u životu održali strast i erotska mašta? Možda je ipak bolje ukoliko se dve osobo dobro poznaju, ali nemaju uvek priliku da o svemu najotvorenije porazgovaraju. To ne mora da znači da nemaju dovoljno poverenja jedno u drugo, niti ima potrebe za žurbom.

Uvek ima vremena da se dve osobe bolje upoznaju i da učvrste svoju vezu ukoliko ih ljubav i strast u tome podržavaju. Najbolje je ukoliko su dve osobe koje su u vezi do te mere nezavisne da svoje poslovne probleme mogu da rešavaju same, da bi se kada ostanu sami mogli posvetiti jedno drugom. U takvim situacijama ne ostaje ništa drugo osim otvorenog i iskrenog dijaloga. U takvoj priči uvek se otkrije nešto o osobi u koju ste dugo zaljubljeni.

Istina je da ima i onih koji su u dugogodišnjim vezama, a da se pri tom uopšte i ne poznaju! Kako im to polazi za rukom – ostaje u domenu tajne. Pretpostavka je da se sve to dešava zbog toga što više vremena provode grleći se nego pričajući. S jedne strane, to možda i nije tako loša kombinacija… Mnogo seksa, a malo priče.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.