U trendu

Dodatak poljupcu

Verujemo da ste dosad već potpuno savladali veštinu najerotičnijeg među poljupcima – francuskog poljupca, ali znajte da uvek postoje sitnice koje taj poljubac mogu učiniti još strastvenijim. Dovoljno je da poljubac bude začinjen nekim za nju neobičnim detaljem.

Razmislite o ledenoj varijanti uz predjelo. Pozvali ste svoju izabranicu na romantičnu večeru koju ste vredno iz uz mnogo truda sami pripremili. Zadovoljno pijuckate aperitiv duboko zagledani jedno u drugo i unapred se radujete onome što vas očekuje na kraju večeri. Čemu čekanje? Možda je baš to pravi trenutak da je potpuno oborite s nogu. Stavite kocku leda u usta, približite joj se i nežno prislonite svoje usne na njene predajući joj led. Neočekivano hladno peckanje po jeziku inspirisaće je da vatreno odgovori na vaš neobičan poljubac. Šta mari ako se večera malo ohladi dok se vi predajete strastima!

Ukoliko ste se ipak odlučili da prvo večerate, čisto da vam ne propadne sav trud koji ste uložili petljajući se celog dana po kuhinji, razmislite o slatkoj varijanti poljupca koja bi usledila umesto deserta. Budući da ste u žurbi prilikom pripremanja savršene večere potpuno zaboravili na kolače ili na nešto čime bi ona mogla da se zasladi posle večere, iskoristite šlag koji ste poslužili uz kafu. Umočite prst u šlag i lagano ga ponudite svojoj partnerki. Ostalo prepuštamo vama… Nastavak večeri mogao bi da bude previše strastan za tekstove ovog tipa. U svakom slučaju, ovaj veoma zavodljiv poljubac nateraće je da potpuno zaboravi na vaš mali propust.

Ako vam se posle svega ipak učini da se ona još premišlja ili da ima neke nedoumice koje ne vode ka aktivnostima u krevetu, ne preostaje vam ništa drugo nego da iz rukava izvadite i poslednji adut – nešto kao poljubac tigra. Tiho joj se prikradite s leđa kada ona to najmanje očekuje, snažno je obgrlite rukama i nežno ugrizite za vrat. Ukoliko uz to i pomalo zarežite, ona verovatno neće moći da vam odoli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.