U trendu

Doktorka otkrila koja je prosečna dužina penisa, i muškarci i žene su u šoku

Čini se da vekovima muškarce muči jedno isto pitanje – Da li je veličina bitna?

Jedna studija objavljena u Pub Med-u ustanovila je da čak 68 odsto muškaraca oseća da njihova veličina nije zadovoljavajuća, pa ne čudi što su centimetri tamo dole jedan od najvećih strahova jačeg pola. Ali izgleda da su sve vreme bili u zabludi, jer brojke su mnogo manje nego što smo očekivali.

Tako barem tvrdi doktorka Džen Cadle, u videu koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Ona kaže da većina muškaraca jedva može da izmeri više od 12 centimetara, čak i kad su “čvrsti kao kamen”. Dr. Cadle otkrila je detalje u videu na TikToku u pokušaju da promeni nerealna očekivanja mnogih, prenosi Klix.ba.

@drjencaudle

How Long? #drjencaudle #fyp #fypシ #urology #doctorsoftiktok

♬ original sound – DrJenCaudle

“Želim da prenesem nešto znanja o tome koja je prava prosečna dužina penisa”, započela je doktorka. “Jedan od razloga je taj što mislim da većina ljudi misli da je prosečna veličina penisa mnogo duža i veća nego što zapravo jeste. To i muškarcima i ženama stvara pritisak.”

Cadle je zatim podelila neke mere, objašnjavajući: “Prosečna veličina mlohavog penisa je oko 9 cm, a prosečna dužina penisa u erekciji je 13 cm.

Mnogi muškarci bili su šokirani ovom statistikom, rekavši da su ozbiljno precenili prosečnu veličinu. “13???? Ja sam OGROMAN!”, napisao je jedan, koristeći velika slova da izrazi svoj entuzijazam.

Doktorka je poručila muškarcima da se ne brinu i snimak je završila rečima da veličina penisa nije nužno povezana sa zadovoljstvom između partnera.

Takođe, u svojim videima je naglasila kako je važno pričati i o penisu i vagini i da u tome nema ništa sramotnog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.