Donji deo leđa

Neke delove tela lako je opevati čitavim nizom metafora i sinonima. Međutim, jedan drugi deo tela – okrugao, gladak, erogen, koji brzo privlači pažnju suprotnog pola – nije lako opisati. Njemu se ne upućuju ode, niti se sa njim povezuju pesnički uzvišena osećanja. Guza ostaje samo guza, eventualno zadnjica.

Kada se posmatra anatomski, ona nije ništa naročito – tri mišića. Jedan je zadužen za održavanje uspravnog položaja. On je razlog zašto ne hodamo unaokolo četvoronoške. Drugi omogućava da se torzo kreće levo-desno, kao i da padnemo u špagu. Treći se nalazi ispod prvog i spolja se ne može primetiti. Od prvog mišića zavisi lepota profila, od drugog silueta bedara, a od trećeg ne zavisi baš ništa. Sve to prekriveno je slojem sala, koji je kod žena deblji nego kod muškaraca, a na tom mestu je najčešće deblji nego bilo gde na telu. To može prouzrokovati mlohavost, ali ne zaboravite: bez ovog tako čestog proklinjanog tkiva ne bi postojale ni prelepe obline koje sve nas oduševljavaju. Zašto je obožavamo?

Zadnjica je pre svega snažan seksualni stimulans. Najbolje je milovati je kružnim pokretima, a i poljupci po guzi su uvek dobrodošli. Prednost zadnjice je u tome da niko neće primetiti ljubavne ujede ako oni nastanu. U obzir dolazi i šljepkanje, jače ili nežnije, no samo pod uslovom da devojka to pravilno razume. Kad je reč o štipkanju, treba pronaći pravu meru – da malo boli a da užasno prija. Nipošto ne koristite nokte; služite se samo prstima.

Šta reći o ugrizima? Iskoristite primer vučice koja nosi svoje mladunče u čeljusti – ne sme da ga ispusti, a mora da pazi da ga ne uguši; takav treba da bude i vaš ugriz. Da bi ona to shvatila kao nežnost, prirodno je da joj poljupcima zalečite rane. Prosečan muškarac ima jednostavno i zdravo shvatanje zadnjice: dobro je što tako lepa prirodna pojava postoji – hajde da svi uživamo u njoj!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.