Drugačiji način

Pre ili kasnije, u svakoj vezi dođe trenutak kada se postavi pitanje obostrane želje da se seks odigra na neki drugi način. Formulacija nije precizna sama po sebi, ali se potreba za osveženjem svakako oseća. Potrebno je da zajedno pomerite granice svoje erotike. Osnovni sastojci za uspešan recept su skladno saučesništvo i trunka autoironije u čistom seksi stilu.

Ukoliko vas pojam fetišizma podseća na kompulzivne kolekcionare kožnih bičeva, crnih lateks kostima ili lascivne striptizete, niste daleko od istine, ali ipak dajete previše prostora svojoj mašti. Zapravo, to je jednostavna erotska privlačnost ka jednom predmetu ili delu tela, a može da varira od strasti ka stopalima do želje za presvlačenjem i upotrebom raznih „igračaka“. Mekše varijante ne moraju da budu negativne, naprotiv – mogu da daju pozitivnu injekciju vitalnosti u jednoj vezi.

Naravno, nije ideja da se preko noći pretvorite u Merilin Mensona, već samo treba otkriti neke nove horizonte koji bi mogli da pojačaju obostranu senzualnost u vezi. Dakle, ovo nema veze s perverzijom koja se pojavljuje kada objekat vašeg fetiša postane obavezan, jer zdrav fetišizam može samo da pojača Eros novim i različitim iskustvima. Ne bi bilo loše da u svoj seksualni repertoar ubacite nešto bezobrazno – mogli biste da joj predložite da vas sačeka naga i obuvena samo u par Manolo Blanik cipela ili već nešto po vašem izboru… Mogućnosti su mnoge. Činjenica je da muškarac mnogo više doživljava seksualno uzbuđenje čulom vida nego bilo kojim drugim čulom. Malo je muškaraca koji neće primetiti ženu koja prolazi pored njih na štiklama od 12 centimetara.

Uopšte, lepeza seksualnih igrarija danas je široko otvorena, a vi samo treba da se prepustite onoj koja će učiniti da se osećate dobro.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.