Erotika u šoljici čaja…

Ukoliko niste stalni ljubitelj čaja, koji u ovoj toploj tekućini voli da uživa tokom svakog godišnjeg doba, znajte da je zima ipak period kada svi piju čaj; posebno ako ima izvesne erotike u šoljici čaja – a može da je bude.

Poznato vam je ono: „Tea for two, and two for tea, me for you, and you for me.“

Napravite čaroliju toplom tekućinom koju ćete joj poslužiti. Ženama mnogo znače sitnice, a čaj može da posluži kao idealna prilika – izgovor za razgovor i ostalo. Potrebne su vam dve kašičice crnog čaja, jedan komadić štapića cimeta, četiri karanfilića, jedna kašičica čaja od nane, malo ključale vode, šećer, sok od tri limuna. Crni čaj, čaj od nane i začine treba preliti ključalom vodom; kroz šest minuta procediti i dodati šećer. Kada se ohladi, pomešati sa sokom od limuna i dodati led. Poslužiti odmah!

Za drugu varijantu treba vam litar jakog čaja, pola litra crvenog vina i šećer. U bokal za čaj naliti čaj i vino i dodati šećer. Lako! Ukoliko je vaša izabranica ljubiteljka kafe, nemojte oklevati. Sebi možete spremiti čaj, a nju možete poslužiti kafom za koju vam je potrebno: 60 grama mlevene kafe, četiri kugle sladoleda, pet kašika rastopljene čokolade i 400 ml ključale vode. Skuvati običnu kafu, procediti i ohladiti; pomešati sa sladoledom i rastopljenom čokoladom.

Obična situacija poznatija kao „razgovor uz kafu ili čaj“ može da bude sasvim neobična ako se samo malo potrudite. Ujedno će i zajednički boravak u istoj prostoriji biti zabavan i zanimljiv za nju, kojoj ćete se prikazati kao pravi maher za male stvari koje donose izvanredan užitak. Čak i ako je vaš poziv na kafu ili čaj bio samo pucanj u prazno, čaroliju ne treba prekidati. Pokažite joj koliko vodite računa o malim stvarima – to može da bude vrlo znakovito perceptivnoj ženskoj prirodi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.