Famozna G tačka

Govor tela uvek daje sigurne signale koji su dobar pokazatelj uspešnosti vašeg vođenja ljubavne igre, kao i užitka koji njoj pružate u toku seksa. Svojim govorom tela ona vam daje signale šta dalje želi, šta joj više ili manje prija. To podrazumeva da vaš dodir ne treba da bude ni previše jak ni previše slab. Tada se pomalja pitanje o kojem se vode diskusije i rasprave, pitanje konačne tačke ženskog zadovoljstva, u javnosti poznatije kao famozna tačka G!

Treba znati da katkad ni same žene nisu u dosluhu s tim pojmom, koji je toliko misteriozan da i za njih predstavlja nepoznanicu sve dok je jednom sasvim ne istraže. Ukoliko vi budete onaj koji će joj to otkriti, ako joj vi pokažete pravi način, tim postupkom pribeležićete sebi znatnu taktičku prednost. Ako uspete da je otkrijete (nezavisno od načina koji koristite), a još vam je i stalo do te devojke, budite uvereni da ste dobili sigurnu vezu utemeljenu na potpunom seksualnom prepuštanju.

Seksolozi kažu da je za otkrivanje tačke G najpogodnija misionarska poza. Nema razloga da im ne verujete. Dakle, potrebno je da se prepustite istraživačkoj ekspediciji i da ne žurite. Pošto su žene mahom stidljivije od muškaraca kada je seks u pitanju, bitno je da čitava akcija bude predstavljena kao deo seksualnog odnosa bez presije, bez stvaranja osećaja da je u pitanju naučni eksperiment u kojem vi igrate ulogu ludog naučnika. Spontanost i nežnost dovešće vas do same suštine stvari.

Naravno, da biste stigli do suštine, ne morate da budete u misionarskoj pozi. Može vam biti od koristi sve što preporučuje Kamasutra – ne radi se tu bez razloga o veštini vođenja ljubavi. Ukoliko raspalite svoju maštu, pa sami osmislite pozu koja nije knjigom predviđena, utoliko bolje. Njena višestruka korist neće biti iscrpljena samo potragom za čuvenom tačkom G.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.