Farmerke po meri

Ukoliko ne spadate u red muškaraca koji najviše vole da nose odela, kravatu i sako, sigurno ste u onoj drugoj grupi, koja smatra da je džins prikladan u svakoj prilici, samo ukoliko umete da ga nosite. Zbog čega je tako? Zato što ste čovek koji ne prati modne trendove po svaku cenu, već ume da ceni udobnost pre svega.
Zaista, za većinu pripadnika jačeg pola farmerke su najomiljeniji odevni predmet, ne samo zbog udobnosti koju pružaju prilikom nošenja nego i zbog univerzalnosti svog kroja i boje koja se uklapa u raznorazne kombinacije. One idu uz crno, belo, žuto, plavo; idu i uz sako i uz kravatu; idu čak i ako su iskrzane na nogavicama ili isprane na zadnjici!
Međutim, bilo da ih nosite uz košulju i sako ili samo uz majicu i sportsku jaknu, samo sa savršenim parom farmerki ostavićete utisak dobro stilizovanog muškarca. Šta je, dakle, to što farmerke čini savršenim odevnim predmetom? Način na koji vam one stoje!
Iako su vam prilikom kupovine farmerki najvažniji kriterijumi udobnost i kroj, zaboravite na njih ukoliko one ne odgovaraju vašoj građi. U pantalonama uskih i kratkih nogavica i visokog, širokog struka možete izgledati u najmanju ruku smešno. Zato, bilo da se odlučite za džins klasičnog, sportskog ili trendi kroja sa aplikacijama, obavezno ih testirajte pre nego što izvadite novac iz novčanika. Obucite farmerke, prošetajte malo po radnji, a zatim sedite.
Obratite pažnju na predeo oko džepova. Ako vam ključevi ili novčanik smetaju, znači da vam u njima neće biti prijatno. Vodite računa i o materijalu od kog su napravljene jer on mora da odgovara sezoni, kaišu i cipelama koje najčešće nosite.
Još jedna stvar: ne bi bilo loše da obratite pažnju i na svoje godine. Džins jeste za svakoga, ali pomodne aplikacije i slični detalji neće pristajati čoveku u zrelim godinama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.