Guma glavu čuva

Današnje tržište prezervativa obiluje različitim dizajnima, teksturama i materijalima, bojama, ukusima i mirisima. Stid (nažalost, još uvek prisutan) ponekad ume da nas spreči da slobodno istražimo sve što se nudi, da ponuđeno mirno i staloženo proučimo i da na kraju kupimo ono što nam se čini najzanimljivije. Šta se zapravo krije iza svih tih šarenih kutijica i kako pronaći pravi kondom, koji će, pored toga što će pružiti sigurnost, biti idealan ne samo za nas već i za naše partnerke? Činjenica je da dobar deo momaka širom sveta voli klasične i sigurne stvari. Važno im je da prezervativ bude udoban i da obezbeđuje prirodan osećaj. Klasičnim tipovima odgovara i da prezervativ bude jednostavan za stavljanje, bez ikakakvog mirisa ili ukusa, idealan kondom s kojim se ne može pogrešiti… Međutim, koliko ljudi, toliko ćudi. A toliko i prezervativa.
Ima i onih muškaraca koji smatraju da je upotreba kondoma smrt za njihov dobar osećaj. Tržište se pobrinulo za to da oni ne budu u pravu. U svakoj apoteci mogu se pronaći prezervativi sa specijalnim naborima koji omogućavaju dodatnu stimulaciju i koji pružaju intenzivniji osećaj prilikom polnog odnosa. Ta vrsta je poznata i kao "rebrasta" i specijalno je dizajnirana za potpunije seksualno iskustvo. Pošto u seksu, pored nas i kondoma, postoji i treća strana, a to je naša partnerka, postoje i kondomi koji su predviđeni za njeno zadovoljstvo. Logično, ni njima nije svejedno. Pravi kondom može ih lansirati u nebesa. U pitanju su kondomi s ispupčenjima (poznatiji kao "Sensation") koja su postavljena tako da maksimalno utiču na stimulaciju klitorisa.
Ukoliko niste sigurni koji je vaš pravi izbor, prepustite se seks-eksperimentu. Kupite po jedno pakovanje od svake vrste i navalite. Ne samo da će broj kondoma koji će vam se naći u stanu pojačati vašu seksualnu želju i učestalost seksa već ćete oboje moći da shvatite da razlike u nijansama uopšte nisu male i koliko ono što je dobro za jedan par ne mora da bude dobro i za drugi. Treba isprobati i videti. Već će samo isprobavanje dovesti do boljeg seksa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.