U trendu

Imidž zavodnika

Teško je poverovati, ali niko od nas se nije rodio kao uspešan zavodnik. Možda neko ima izvesne predispozicije u tom pravcu, ali niko od malih nogu nije svestan igre zavođenja. Zavođenje je nešto što se trenira, uči, nadograđuje, nešto u čemu se uživa. Svi iskusni zavodnici dobro znaju da uspeh kod dama zavisi od dobro negovanog imidža. A na njemu treba raditi iz godine u godinu.
Da biste imali dobar imidž, potrebno je pre svega da istaknete sve svoje vrline. Mnogi od nas nisu u dovoljnoj meri svesni svojih prednosti, pa ih vođeni time uopšte i ne ističu. A vrline imaju svi, čak i oni koji misle da ih nemaju. Zbog toga istaknite svoje dobre strane u prvi plan. Otkrijte koje su vaše prednosti u odnosu na druge i nemojte skrivati svoj talenat za bilo koju disciplinu u kojoj možete da privučete pažnju lepšeg pola – bez obzira na to da li je u pitanju pevanje, sviranje gitare, gluma, slikarstvo… Umesto da stidljivo sakrivate svoja postignuća, pretvorite ih u svoje najjače oružje. Neka vaši talenti budu oružje koje ćete koristiti prilikom lova na ženska srca.
Međutim, svi vaši talenti neće vredeti mnogo ukoliko ne budete posvećivali dovoljno pažnje svom telu. Zbog toga redovno trenirajte. Imaćete bolju sliku o sebi ako radite na svom izgledu. Visinu i građu ne možete da korigujete, ali pivski stomak sigurno možete.
Trudite se da budete u trendu. U potrošačkom društvu u kojem živimo odeća i te kako može da vam otvori prolaz kod dama. To ne znači da morate robovati trendovima, ali ne bi bilo loše da s vremena na vreme obratite pažnju i povedete računa o tome koliko moderno ste obučeni.
Na kraju, i pored praćenja modnih trendova, najvažnije je da uvek i u svakoj prilici ostanete samo svoji. Ponašajte se u skladu sa svojim karakterom i svojim navikama i dame će to znati da cene. Nemojte pokušavati da imitirate druge po svaku cenu niti da prilikom „nabacivanja“ koristite tuđe fore – tako ćete samo postići da delujete nesigurno i izveštačeno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)