U trendu

Intimni problem jednog Srbina ujedinio region: „Iskusnija je i nabija mi kompleks pa sam ‘mrtav’ u krevetu“

Kažu da se strasti između partnera smanje nakon nekoliko godina, ali jedan Srbin ima problem s novom devojkom pa je tako na Reditu otkrio da samozadovoljavanjem može da doživi orgazam, ali s njom ne može nikako. Detaljno je objasnio da misli kako se problem krije u njenom bogatom iskustvu, a muškarci iz celog regiona su se ujedinili da reše njegov problem.

‘Ne diže mu se’ na devojku

„Ovako, nemam problema da doživim erekciju i kasnije vrhunac sam sa sobom, ali s novom devojkom ne mogu nikako, polni organ mi je mrtviji od Mrtvog mora. Osećam tremu, nervozu kad pokušamo imati odnos. Mislim da je to delom što je ona dosta iskusnija, imala je više partnera i probala sve i svašta, što meni nabija kompleks neadekvatnosti. Ako ste imali slična iskustva, kako ste prebrodili ovaj problem?“, napisao je Srbin na Reditu.

Usledio je niz komentara muškaraca i ako je suditi po njima, mnogi misle da ženama intimni odnos nije dobar u samom početku veze.

„Malo bezobrazne priče pre nego što se nađete, a kad se nađete, samo se podsećaj da je od svih izabrala tebe i da se ti tu ne takmičiš ni sa kim, već samo želiš da ti bude lepo. Ako bude lepo i njoj, tim bolje. Čak i ako joj ne bude bilo lepo, imaćeš sigurno još prilika jer je ženama retko bude dobar odnos u početku s nekime, obično je potrebno vreme“, rekao mu je jedan muškarac iz regije, a prenosi Net.hr.

Treba se opustiti

„Popričaj otvoreno s devojkom. Ne znam kakav je ona tip, ali meni u poslednje vreme najbolje prolazi ono, što na umu, to na drumu. Doduše, nemoj biti kreten pa da ispadne da se ona fuljala, a ti svetac čekao nju. Taman vidi kroz tu priču šta nju pali više nego inače i uvuci isto i za sebe pa sledeći put udri kako valja. Što se tiče isprobavanja svega i svačega, probaj, imaš devojku koja zna“, poručio mu je drugi.

Još se jedan složio: „Gledaj, osećaj i razmišljaj o njenom telu. Ja bih hteo da imam četiri ruke da mogu sve dodirnuti što mi padne na pamet, koža, ruke, noge, grudi, vrat, lice, kosa, usne. Niko se nije rodio naučen, niti je pod moranje da muškarac mora znati sve. Pričajte, družite se, slušajte muziku, dodirujte se i onda lagano“.

„Prestani da gledaš filmove za odrasle. Kad sam ja prestao, nisam više imao tih problema. Možda si puno gledao pa si navukao anksioznost“, savetovao mu je jedan Srbin.

I drugi imaju taj problem

„Koliko god žene danas delovale s ‘alfa nezavisna žena’ energijom, garantujem ti da će svakoj normalnoj i prosečnoj odnos biti na ko zna kojem mestu prioriteta i kriterijuma za ozbiljnu zdravu vezu. Žene će se pre zalagati za odnos u kojem su pažene i mažene, nego što će hteti savršenstvo od polnog organa. Moj ti je savet – što spontanije, to bolje. Zaboravi da ti je to krajnji cilj kada se vidite“, poručio mu je jedan muškarac.

Drugi je priznao da mnogi imaju isti problem: „Svaki muškarac je imao taj problem. Jednostavno si nervozan, želiš da je impresioniraš, stalo ti je i eto, ne možeš. Prvo bih prestao da gledam te filmove i prestao da se igram sam sa sobom, na nekoliko dana barem. Drugo, predigra, naročito ljubljenje, kad se izgubi onaj pritisak ‘odmah – odmah’ i erekcija lako dođe. Nemoj žuriti da se skineš i da ga staviš. Ostani u gaćama dok se mazite i uzbuđenje će samo doći.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)