U trendu

Istaknite svoju muškost

Kada poželite da dodate još nešto svom moćnom izgledu, slobodno se prihvatite jednog demode detalja koji može da stvori upravo takav efekat. Tregeri tada treba da kroče na veliku scenu! Oni uokviruju i ističu muške grudi, pojavu čine snažnijom i stvaraju mačo auru oko onoga ko ih nosi. Inače, tregeri su bili standardan deo muške garderobe do samog početka dvadesetog veka, tačnije, do momenta kada je „vojnički fazon“ postao dominantan stil odevanja kod muškaraca. Stare dobre tregere zamenio je kaiš pravljen po uzoru na vojničke opasače. Mislite da militari stil nije dobar?

Elem, od tada su tregere zaboravili svi osim, kada je odevanje u pitanju, okorelih tradicionalista. Šteta! Pored jasne poruke o stavu i efektne demonstracije samopouzdanja gospode koja ih nose, tregeri drže pantalone znatno bolje nego kaiš. Preciznije, oni omogućavaju pantalonama da se prilagode položaju tela. Bilo da stojite ili da sedite, tregeri će držati vaše pantalone baš kako treba – na kukovima. Tregeri treba da budu u skladu s košuljom koju nosite i s kravatom koju ste odabrali, ali ne moraju da budu identične boje. Moguće je ovako: teget odelo i kravata, bela košulja i, recimo, crveni tregeri, kojima šaljete poruku koliko ste – ispod elegantne pojave – strastveni.

Obavezno pravilo: nikada ne kombinujte tregere s kaišom! Nosite tregere umesto kaiša, jer korišćenje oba modna detalja u isto vreme stvara sliku ne samo čoveka s evidentnim nedostatkom ukusa već ruši i sveukupnu sliku o vama kao o zrelom muškarcu koji ume da izabere šta će obući za određenu priliku. Modni detalj koji će učiniti da izgledate više mačo ne treba da bude kamen o koji će se vaša muškost saplesti u želji da improvizuje unutar postavljenih kodeksa muškog odevanja.

Nije teško napraviti dobar izbor, samo se pažljivo posmatrajte u ogledalu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.