U trendu

Izgled koji obara

Fizički izgled nije uvek presudan prilikom osvajačkih pohoda, ali je ipak, mora se priznati, veoma važan. Nismo samo mi ti koji umeju da procenjuju telesne atribute pripadnica lepšeg pola. One to umeju da urade čak i "masnije" od nas. Žene nas odmeravaju od glave do pete, samo su tom prilikom daleko diskretnije pošto svoje impresije zadržavaju mahom za sebe.
No, široka ramena nisu na prvom mestu prioriteta. Žena će pre "pasti" na nečiji nežan pogled – intenzivan, a istovremeno nežan i opasan. Takvi pogledi obično umeju da deluju hipnotički na dame. A kada dođu sebi – primetiće vaša ramena. Ona su oduvek bila simbol muževnosti i snage, a ženama na podsvesnom nivo to verovatno šalje signal da su zaštićene. Da li ćete svoja široka ramena da kombinujete uz mačo hod ostaje na vama da odlučite. Ipak, istina je da krupan korak i gipki pokreti uz nonšalantno pomeranje ramena omogućavaju da mišići dođu do izražaja.
Ako se pitate zašto su ženama bitne muškarčeve grudi, setite se samo toga da u svakom ljubavnom filmu ima bar jedna scena u kojoj ona od sreće ili tuge pada na njegove grudi i na njima nalazi oslonac i utehu. Tako je i u životu. Naravno, ogromni mišići nisu plus kod svake dame, ali lepo izvajanim bicepsima ne može da odoli nijedna žena, jer su joj asocijacija na to da će je te ruke nositi, čuvati i maziti. Istu sigurnost ulivaju im i dugi prsti i široki dlanovi. Sigurno ste primetili da vam dame često zamišljeno posmatraju baš šake, jer one govore dosta o vama.
Dame vole sportske tipove, a pivski stomak ih asocira na osobe koje su se previše opustile i koje ne vode računa o sebi. Zbog toga se potrudite da smanjite ispijanje piva i da nekako ispeglate stomak koji vam se pojavio neznano otkuda. Na kraju, žene posebno vole da obrate pažnju na mušku zadnjicu i noge. Ti delovi tela im pokazuju da li je muškarac snažan ili da li redovno trenira.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.