U trendu

7 vrsta žena: jedne foliraju orgazam, druge grebu…

Opšte je poznata stvar da sa ženama treba biti izuzetno obazriv. S njima uvek treba postupati oprezno – to je jedini način da na kraju dođe do konačnog razotkrivanja.

Muškarci nikad ne znaju na kakvu ženu će naići u krevetu. Iako su u društvu uglavnom „umiljate mačkice“, u intimnoj atmosferi mnoge od njih postaju potpuno drugačije. Jedne se foliraju, drugima uvek nešto fali, neke plaču i žale se… Postoji bar 7 sorti, pa birajte…

Folirantkinje su one koje se mahom trude da simuliraju orgazam, i to do te mere da se uopšte ne upuštaju u sam čin vođenja ljubavi. Treba znati da ipak postoje muškarci koji odmah znaju da ih „provale“. Ipak, iz pristojnosti im nikada nemojte reći da su loše glumice.

Druga sorta su „kontrolorke“ – ako nije onako kako je ona rekla, onda nije nikako. One odlučuju kada ćete voditi ljubav, kada ćete se šetati, dele savete u kojima vas obaveštavaju šta im smeta. Da li su zainteresovane i za seks? Jesu, ali samo onda kada se njima učini prikladnim.

Razjarene devojke su prijatna promena u odnosu na nezainteresovane, ali i one mogu da budu opasne na svoj način. Ujedaju, grebu, reže… Deluje to u početku uzbudljivo, ali se od tih žena maksimalno treba sklanjati.

Poznate su i one sentimentalne, koje u najnezgodnijim situacijama pitaju da li ih volite. Naravno, očekuju da odgovor bude potvrdan.

Ipak, i one su bolje od onih „bolećivih“. S njima je baš teško. Stalno ih boli glava, smeta im neki položaj u krevetu, imaju alergije na mačje dlake, perje u jastuku, PMS…

Na kraju tu su i – lutke! Njih ima baš puno, doterane su, našminkane… Uveče zaspite pored vamp-devojke, a ujutru se probudite pored nekog ko više liči na neuspelo remek-delo. Naime, kad ste vi zaspali, ona je skinula vonderbra grudnjak, veštačke trepavice, izvadila kontaktna sočiva u boji…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar