U trendu

Jeste li za seks?

Da li spadate u red onih osoba koje su odmah spremne za seks? Jasno je da je za užitak u seksu potrebno da i vi i vaša partnerka imate jaku želju da završite u krevetu. Pored jake želje, važan je i „okvir“ – ambijent koji ste odabrali za svoje ljubavne akrobacije. Važno je da prostor bude uredan, krevet udoban, a posteljina čista, iako se uživanjima ponekad valja prepustiti i u uslovima koji nisu toliko idealni.

Glupo je pustiti da se razigravanje ponekad otegne samo zbog toga što uslovi nisu sasvim idealni. Kad poželite seks, ništa ne treba da vas sprečava da to i dobijete. Ako malo bolje razmislite, i nisu vam potrebni nikakvi specijalni uslovi, kao ni posebna atmosfera. Kad osetite želju za seksom, ne treba da primećujete ništa drugo osim predmet svojih želja. Ambijent, muzika, mesto i vreme ne moraju da vam budu apsolutno bitni. Još ako pri tom nađete partnerku kojoj neće smetati da se posle seksa okrenete na drugu stranu i zaspite ili nastavite da radite nešto drugo kao da se ništa nije ni dogodilo – super!

Ipak, ne treba zaboraviti ni faktor intimnosti. Da biste s nekim sasvim uživali, treba da postoji intelektualni sklad, da o svemu možete otvoreno da razgovarate, da ste na istoj talasnoj dužini. Tek tada uživanje u seksu može da bude kompletno i tada zaista nije bitno gde će se sam čin odigrati. Spoj duhovnog i seksualnog bogatstva predstavlja idealnu kombinaciju kojoj nikada ne treba odoleti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.