U trendu

Kako da je osvojite

Jedan od čestih problema u vezama je priča o romantici, preciznije, pitanje gde je ona nestala. Žene nam često zameraju da više nismo romantični kao onda kada smo pokušavali da ih osvojimo. Nažalost, često su u pravu. Za naš način razmišljanja karakteristično je da se, dok ne postinemo cilj, neverovatno trudimo (bilo da je reč o poslu ili o vezi), a kada uspemo u tome, dozvoljavamo sebi luksuz da se opustimo i uživamno u „sigurnosti“ plodova uloženog truda.
Ono na šta zaboravljamo jeste nepisani životni zakon da ništa nije zagarantovano i da, kao što smo se nekada borili za nešto, sada treba da nastavimo borbu da zadržimo to što smo osvojili. A žene? Ženama romantika ide od ruke. One su prosto stvorene da budu romantične. Ne zovu se uzalud „nežniji pol“. Dovoljno je da ima makar blagi mejkap koji ističe njenu ženstvenost, pa će uz nežni glas i umilni pogled osvojiti svakog muškarca. Dobro, činjenica je da je njima lakše. Ipak, nikako ne treba zaboraviti da žene imaju još jednu osobinu, koja ih, pored onoga što im je priroda dala, čini superiornim. One su borci! Zaista umeju da se bore da održe plamen u vezi, da produže romantiku… Čak i kada se pojave nesuglasice ili svađe, žene su obično te koje „peglaju“ situacije i nastoje da se sve vrati u početno stanje.
One se trude da se sve vrati u početno stanje, tj. one su te kojima romantika i nežnost vrlo brzo počnu da nedostaju. I, što je najbolje, one uvek znaju bolje kako da „olabave“ atmosferu i stvore preduslove za ozbiljan razgovor i za rešavanje problema koji se pojavio. Zato, od njih treba učiti ili bar svaku njihovu opasku treba ozbiljno shvatiti, pošto se damama ne dešava da se žale onda kada ozbiljnog razloga za žalbu nema. A kada nestane romantike, ona će biti ta koja će vas podestiti na deficit koji je počeo da se javlja i da je zabrinjava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)