U trendu

Kako ih razumeti

Svet žena je čudesan, nama neobičan i često nerazumljiv. Koliko ste samo puta ostali zbunjeni pred nekom reakcijom svoje partnerke, onim što je uradila ili rekla? Sigurno mnogo puta. Ma koliko to zrnce ženske tajnovitosti, nepredvidljivosti i ćudljivosti budilo u vama znatiželju i palilo emocije, postoje situacije u kojima biste jako voleli da možete da zavirite u njihove glave kako biste saznali šta tačno misle. Čarobni štapić koji bi ostvario tu želju još nije izmišljen, tako da ćete sami morati da se poput špijuna infiltrirate u ženski svet i pokušate da odgovorite na neka pitanja.
Kad pažljivije osmotrite stvari, videćete da ženama fizički izgled i nije toliko važan. Primer za to su parovi u kojima je "ona" daleko lepša od "njega", a razlog verovatno leži u činjenici da je on inteligentan, zabavan, duhovit, pouzdan i nežan, a neretko i bogat.
Žene vole i ne zaboravljaju muškarce koji umeju da ih iskreno nasmeju, da im na pravi način pokažu pažnju i privrženost, a vreme provedeno s njima učine interesantnim. Njima je mnogo važnije kako se ponaša muškarac kojeg žele pored sebe i kakvi su njegovi stavovi. One pažljivo prate i registruju kako reagujete u određenim situacijama, šta govorite i kojim argumentima se služite. Ozbiljan kandidat će biti onaj čiji su stavovi prema važnim pitanjima, ponašanje i navike – slični njenim!
Ukoliko samo malo pažljivije osmotrite ženski svet, stvari mogu da budu jednostavne ako ih vi tako postavite. One vam postave pitanje – a vi njima odgovorite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar