U trendu

Kako muškarci pokazuju ljubav, teže im je nego damama

Reči “volim te” su problematičnije muškarcima nego ženama. Dame to češće i lakše izgovaraju, dok muškarcima te dve “čarobne” reči znaju dugo da se prevrću po glavi prije nego odluče da ih prevale preko usana. Ali muškarci imaju neke svoje druge načine na koji pokazuju ljubav. Ukoliko vaš partner radi sledeće stvari, budite sigurni da vas voli.

Poljupci
Način na koji vas ljubi može mnogo toga da vam kaže. Ukoliko uživa u dugim, nežnim, a ujedno i strastvenim poljupcima sa vama, energija koju osećate ima veze s ljubavlju, budite sigurni u to.

Njegovi prijatelji vas vole
Ukoliko su vas njegovi prijatelji prihvatili, to je vrlo jasan znak da je njima pričao sve najlepše o vama i da su vam prišli sa najboljom mogućom slikom o vašoj ličnosti. Prijateljima je važno da je njihov drug srećan, a on to sigurno jeste čim vas hvali na sva usta.

Sluša vas
Muškarci često znaju da kiksiraju baš na ovom polju. Slušaju oni, ali to je uvek djelimično, jer nemaju isuviše nerava za to. Ali ukoliko vaš dečko pomno prati sve što govorite i pamti sve što ste rekli, jasno je kao dan da se poprilično zagrejao.

Zove bez razloga
Nije vas video svega nekoliko sati, ali mora da vas okrene, tek tako, samo da vam čuje glas? Voli vas, samo se još nije osmelio da vam to kaže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar