Kako žene biraju

Žene su, kao što je to svima poznato, bez obzira na to da li ste stariji ili mlađi pripadnik muške populacije, veliki probirači. Ako želite da znate šta žene najviše privlači kod suprotnog pola, odgovor ne treba da tražite od samih žena. Valjalo bi da se oslonite na istoriju muško-ženskih odnosa. U tim relacijama žene vode glavnu reč. One su te koje „šalju signale“ i uvek i u svakoj prilici tačno znaju koga, zašto i kako biraju. Postoji čitava hijerarhijska lestvica onih koji su poželjniji od drugih.

Na vrhu liste najpoželjnijih nalaze se oni koji su duhoviti, zgodni, pametni, pouzdani (drugim rečima – verni), muškarci čvrstog karaktera i lepih manira. Kada pogledate listu najpoželjnijih osobina, logično je da se zapitate: da li to znači da oni bez ovih osobina nemaju nikakve šanse? Odgovor je jednostavan: ne! Šta treba učiniti?

Za muškarce je najbolji savet da više posmatraju žene i da ne slušaju uvek šta one pričaju – tako će ih lakše razumeti i dopreti do njih. Neke žene svog muškarca iz snova vide u zaštitniku, muškarcu koji je sposoban da ih čuva i brine o njima. Nekima je važnije da je njihov izabranik duhovit i zabavan, a drugima da je uspešan ili bogat…

Ipak, svaka duhovitost, uspešnost i zavodljivost pada u vodu ako njihov izabranik nije nežan, dobar prema njima i pažljiv. Lep gest i lepa reč za žene često imaju presudnu ulogu u izboru partnera. Pored toga, ne bi bilo loše da stalno imate na umu izreku: izbirač naiđe na otirač, koja na adekvatan način pokazuje da one koje postavljaju previsoke kriterijume na kraju obično završe sa muškarcem koji ne reprezentuje ono što je neka izbirljiva dama čitavog svog života očekivala od svog muškarca. Poželjni ili ne, po bilo kom kriterijumu od navedenih, pre ili kasnije – bićete izabrani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.