Kamasutra u praksi

Kamasutra na sanskritu znači ni manje ni više nego povezanost u đerdanu ljubavi. Za mnoge je Kamasutra veština seksualne akrobacije i malo ko se usuđuje da mnogobrojne poze primeni u igri sa svojim seksualnim partnerom. Noga ovde, ruka tamo, glava sa strane, ramena pozadi, zadnjica gore, grudi dole – već to je dovoljno da čovek izgubi želju za seksom u tom silnom previjanju.
Međutim, ako stvari pogledate s druge strane, onda je ova veština veliki izazov. Istina, zahteva mnogo vežbe i truda, razvijenu maštu, ali pruža i mogućnost da osmislite sopstveni scenario, da izmislite sopstvenu pozu i na kraju (ali ne i najmanje važno) da uživate u seksu. Dakle, uputstva iz Kamasutre jesu ono što treba probati pre nego što se zbog godina oprostite od seksa. Ne treba zaboraviti da je Kamasutra napisana pre hiljadu i po godina. Ona predstavlja skup pravila i uputstava koje ljubavnici treba da sprovedu u ljubavnom činu. Samo petina knjige odnosi se na poze, ostalo su uputstva.
Najlakši način da pređete na stvar je da potencijalne vežbe obeležite brojevima, a zatim iscepate dovoljno papirića na kojima ćete ispisati brojeve. Zatim savijene papiriće ubacite u činiju i zajedno sa svojom partnerkom započnite izvlačenje. Obavezno pustite nju da bira prva – ne samo što je to džentlmenski nego će čitava stvar ići prirodnije ako sve bude delovalo kao njen izbor.
Imajte na umu da pre početka igre treba da uklonite sve stvari koje se nalaze u vašoj neposrednoj okolini a koje bi mogle da se oštete ili razbiju u naletu strasti. U žaru borbe čovek ne može uvek da misli na vaze s cvećem i stone lampe. Drugim rečima, kada je Kamasutra u pitanju, zaboravite na krevet. Najbolje je da se uživanju prepustite na podu, jer postoji veoma mala verovatnoća da ćete moći da padnete s njega. Teško da će vam sve što ste zamislili odmah poći za rukom, ali nemojte gubiti nadu, već nastavite s treningom prevođenja seksualne veštine iz teorije u praksu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.