Kao milion dolara

Današnji trend je poprilično jasan, bez obzira na to kog ste pola. Važno je da stalno budete u formi, da uvek izgledate što mlađe, da se svakog trenutka dopadate pre svega sebi, a onda i drugima, pa makar to bilo i uz pomoć različitih pomagala ili hirurških intervencija.

Nemojte biti začuđeni: na veće ili manje lekarske intervencije počeli su da padaju i muškarci, i to nije nikakav novitet. Kako je krenulo, moguće je da ćemo prestići žene u tim stvarima. U ime neodoljivog i večno savršenog tela, i muškarci i žene kreću u akcije koje su nekada bile nezamislive.

U tome nas vešto podstiče proizvodnja raznih preparata koji svašta nude, ponekad do te mere da sve izgleda kao najobičnija prevara. Hoćete li koristiti kreme koje opušten stomak svakog muškarca pretvaraju u tvrd i neodoljiv abdomen kao kod antičkih ratnika, maske protiv stresa koje u roku od desetak minuta skidaju umrle ćelije s površine kože, ili sapune s mirisom konjaka za koje se tvrdi da sadrže afrodizijačka sredstva? Naravno da nećete – tu se ipak razlikujemo od žena.

Istina je da muška koža zahteva negu, jednako kao i ženska, ali to ne znači da treba pristati na nemoguće. Za jednog muškarca koji je sve dosad bio neopterećen brigom o sebi dovoljan je šok i samo saznanje da sad i jači pol koristi termine kao što su pedikir, manikir, depilacija – i to ne samo u verbalnom smislu već i u upotrebnom! Blaga i uravnotežena briga o sebi ne mora da uključuje manično jurenje za novim proizvodima koji se reklamiraju poput eliksira mladosti. Hirurške korekcije godina i lepote neće značiti ništa ako svi znaju da ste im se podvrgli i na taj način postali žrtva novih modnih trendova.

Budite preplanuli, zategnuti, brendirani i markirani, mirišite na uspeh, ali ne po svaku cenu! Nije potrebno da budete lepi kao milion dolara, ali jeste potrebno da se tako osećate u svakom trenutku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.