U trendu

Kao pravi muškarac

Da li je posle raskida moguće sačuvati zdrav razum i uverenje da je normalan odnos sasvim moguć nakon njenog odlaska uprkos tome što ništa ne izgleda tako? U tom periodu od vas se očekuje da obnovite sebe na najbolji mogući način. Izaberite pravu aktivnost. Pokušajte da popunite vreme korisnim stvarima. Pored toga što bi trebalo da se fizički aktivirate, radite stvari za koje niste imali vremena dok ste bili u vezi. Idite na utakmice, gledajte filmove, sredite muzičke diskove i na kraju idite u šoping. Ne, to nije rezervisano samo za žene – i nama pomaže kupovina.
Načinite nekoliko ključnih promena u svom izgledu. Ako ste ranije nosili samo stare, isprane majice, kupite nekoliko finih košulja. Investirajte u dobar par farmerki u kojima ćete se osećati kao rok zvezda. Kupite luksuzne (ali opuštene) cipele u kojima ćete hrabro koračati kroz vrli novi svet izlazaka i flerta. Samo polako! Posle renoviranja imidža, bićete kao nov čovek. Ali, na terenu flerta ipak imajte neku meru. Prijatelji dobro dođu u komplikovanim situacijama kao što je raskid. Prijateljice vaših prijatelja dođu još bolje. Izlazite što više i provodite vreme u velikom društvu. Tako ćete upoznati nove, zanimljive devojke i nećete razmišljati o svemu što se dogodilo. Naravno da vam niko ne savetuje da odmah započnete neku novu vezu ili da svako veče menjate devojke (to vrlo često ispadne kontraproduktivno po vaša osećanja).
Malo bezazleno flertovanje promeniće vam misli i pozitivno uticati na vaše samopouzdanje. Tako ćete izgubiti onaj osećaj da nikada nećete naći devojku poput svoje bivše, ili da ste ispali iz fazona muvanja. Najvažnije je da u glavi ne upoređujete devojku koju ste tek upoznali s onom s kojom ste dugo vremena bili u vezi, zato što time postavljate pravu gomilu "emotivnog prtljaga" između sebe i nove partnerke. Nijednoj devojci nije privlačan onaj koji tu vrstu tereta ne ume da podnese kao pravi muškarac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.