Kategorije žena: grabljivica

Jasno je kao dan – žena grabljivica je rođena zavodnica. U zavisnosti od tipa muškarca koji u datom trenutku poželi da ima pored sebe, ona je spremna da savršeno odglumi svaku ulogu koja joj se učini kao poželjna i potrebna. Odličan je psiholog, što joj pomaže da se od umiljate mačkice za tili čas i neverovatno lako pretvori u agresivnu lavicu. Cilj je jasan, a plen definisan – muškarac.

Ona ume da grebe i da provocira, ali i da uvuče kandže kada oseti da je to potrebno. Iz njene spretno ispletene mreže još se nijedan muškarac nije izvukao. Ovakve žene najčešće privlače samouverene muškarce koji tvrde da su u ljubavi i seksu već sve proživeli, one koji tvrde da sada samo tragaju za novim stimulansima koji će im obogatiti ljubavni i seksualni život i zadovoljiti velike apetite. Takav muškarac ostaće uz ženu grabljivicu jedino ukoliko mu zajednički život s njom uvek bude podjednako uzbudljiv, uvek pun neizvesnosti koja će ga terati da joj se iznova vraća istim intenzitetom.

Međutim, postoji i realna opasnost da se on na kraju zasiti igre koja se neprestano obnavlja i da uzbuđenje potraži na drugom mestu. Kakva će biti reakcija žene grabljivice ostaje neizvesno. Ta nepredvidljivost i jeste osnovna karakteristika njenog zavodničkog nastupa.

Možda će reagovati burno i eksplozivno, ne zbog toga da bi ga zadržala pored sebe koliko zbog toga da pokaže svoju nezavisnost u toj vezi, a možda će strateški odćutati neko vreme i nestati iz muškarčevog života. Ipak, to ne znači da se ona tek tako ohladila – nikako. U periodu ćutanja žena grabljivica priprema novu taktiku kojom će muškarca koji ju je odbacio ili pridobiti ili mu žestoko naplatiti to što joj je okrenuo leđa.

Ovakvih žena se treba čuvati, bez obzira na njihovu primamljivost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.