Kategorije žena: umiljata

Na osnovu toga kako se žena ponaša u toku zavođenja možete proceniti kojoj kategoriji žena ona pripada. Iako je istina da na svetu postoji onoliko načina zavođenja koliko i žena, neke osnovne grupacije ipak se mogu prepoznati. Prva grupa mogle bi da budu one koje se najbolje mogu opisati kao umiljate.

Njoj zavide sve prijateljice, jer joj muškarac već posle trećeg susreta predlaže brak. Na prvi pogled ona izgleda krajnje pitomo i bespomoćno, kao napušteno mače kojem treba zaštita. Većina muškaraca nikako ne shvata da to umiljato mače kad-tad neminovno postaje lukava mačka. Ova zavodnica muškarcima može da deluje kao devojčica koja se izgubila u šumi, ali ona ima jasan cilj pred sobom: da pregazi sve svoje rivalke i osvoji njegovo srce.

Začudo, ovaj tip zavodnice idealan je partner za muškarce koji stalno tragaju za „plenom“ i koji vole da drže sve pod kontrolom. Takođe, neodoljivo privlače narcisoidne tipove koji vole da su samo oni u centru pažnje. Kako joj uspeva da ga osvoji i zadrži pored sebe?

Osvaja ga svojom ženstvenošću i spremnošću da mu uvek bude na raspolaganju i da mu nikada ne stvara probleme. Ona se lako prilagođava muškim potrebama i u krevetu nastavlja ulogu bespomoćne i neiskusne devojčice. Međutim, kada je žena spremna da se potpuno potčini svom partneru, rizikuje da izgubi sopstvenu ličnost, kao i da mu njena preterana servilnost dosadi posle izvesnog vremena, što je i najveća mana ovakve žene.

Posle izvesnog vremena, njena umiljatost može delovati neprirodno, izveštačeno, čak i iritantno. Prezasićenje koje nastaje tom prilikom ovaj tip žene ne može da prevaziđe jer je ona jednostavno takva po svojoj prirodi i tu se teško može dogoditi radikalan ili neočekivan preokret.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.