Ključ seksepila

Atraktivna, samouverena, privlačna osoba koja zrači i osvaja svojom pojavom jeste ona koja emituje prirodne supstance odgovorne za tu tajanstvenu lepotu. Odavno je poznato da životinje međusobno komuniciraju na različite načine upravo zahvaljujući darovima koje su dobile od prirode. Informacije o hrani, teritoriji i parenju su samo neki od razloga za korišćenje tog nemuštog jezika.

Međutim, i u ljudima postoje supstance koje utiču na romantično ponašanje, privrženost partneru, ljubljenje, pojačavanje libida i omogućavanje bolje komunikacije među ljudima, kao i na atraktivnost. To je ono što u slengu zovemo „hemijom“ između dve osobe, ili „hemijom“ koju emituje neka osoba.

Interesantno je da ta hemija nema mirisa, ali da ona jeste ključ ljudskog seksepila. Ukoliko ste nezadovoljni onim što emitujete drugima, prepustite se autosugestiji i ubeđivanju samog sebe da vi jeste dovoljno privlačni – time ćete izazvati znatan uspeh u promeni emotivnog ponašanja. Autosugestijom do čulnosti – to bi mogao da bude recept koji će pomoći da se osećate bolje i da vas drugi primete. Na vašu privlačnost utiče i anksioznost, te se nipošto ne treba prepuštati bilo kakvim dešperatnim osećanjima. Zbog toga muškarci ne bi trebalo da se prepuštaju depresiji ako žele da održe u životu nadu da će im se život radikalno promeniti nabolje na polju osvajanja pripadnica suprotnog pola.

Ako ne verujete u čuda, ona vam se neće ni dogoditi, bez obzira na navodnu magiju vaših molekula koji poput ključa otvaraju vaš seksepil. Nije mnogo komplikovano, dovoljno je samo imati čvrstu veru u sopstveni uspeh, a to je ono što vam je najpotrebnije. Ako vi ne verujete, zašto bi bilo ko drugi poverovao u sugestivnost vaše ličnosti? Izboriti se za sebe znači izboriti se za pravo na svoj seksepil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.