U trendu

Ko ima čekić, a ko šampinjon: Stručnjak otkriva osam tipova penisa, ali i probleme koji ih prate

Daren Brin, direktor iMEDicare Ltd – britanskog trgovca na malo priborom za erektilnu disfunkciju – kaže da svaki penis spada u jednu od osam kategorija. Od čekića do paprike, za Mail Online je podelio glavne oblike penisa na koje je naišao tokom svoje 22 godine rada u industriji.

1. Olovka: Daren primećuje da muškarci koji imaju penis u obliku olovke obično imaju ‘dug i tanak ujednačen obim s uskim glavićem’. Stručnjak, koji je u industriju ušao 1996., nastavlja govoreći da, iako se dužina može razlikovati od osobe do osobe, često je izuzetno duga i tanja od proseka.

2. Paprika: Daren napominje da će muškarci s ovakvim oblikom penisa smatrati da je njihova muškost ‘neobično kratka (što zbog ličnog utiska, što zato jer je uglavnom kraća od proseka), ali izuzeto debela celom dužinom.’

3. Kupa: Prema Darenu, muškarci koji imaju ovaj oblik penisa mogu naići na probleme. Ističe da konus tipično ima linearno sužavanje stuba penisa prema vrhu. Ponekad, može se povezati s fimozom – stanjem u kojem je kožica pretesna i ne može se navući preko glavića, što može sprečiti širenje penisa.

4. Banana: Da li je vaš penis zakrivljen ulevo ili udesno? Ako je odgovor da, verovatno je vaš penis klasifikovan kao „banana“ oblik. Osim zakrivljenja, karakteriše ga i više ili manje blago sužavanje duž stuba penisa. Daren primećuje da ste mogli da se rodite s zakrivljenim penisom ili ste takav oblik razvili kao posledicu povrede. On prelazi na referentnu Peyroniejevu bolest – poremećaj vezivnog tkiva penisa kod kojeg se nakon povrede razvija ožiljačno tkivo koje može dovesti do „lateralne deformacije ili oblika peščanog sata“. Ovo će stanje navodno uticati na 7 posto muškaraca u njihovom životu.

5. Čekić: Daren kaže da je „čekić“ takođe naziv mogućeg oblika penisa. Ističe da će svako s ovakvim oblikom imati tanji stub koja vodi u mnogo širu glavu. „Ovo je uska baza koja se širi do vrlo širokog glavića – gravitacija otežava ovom tipu penisa u erekciji čvrsto vertikalno podizanje „, kaže on.

6. Kobasica: Daren objašnjava da je penis u obliku kobasice najčešći od svih. Detaljno opisujući tipične karakteristike ovog posebnog oblika muškosti, kaže da je penis prosečne debljine i dužine te da ima „ujednačen obim duž celog stuba i prilično je tipičan“, prenosi Net.hr.

7. Krastavac: Ako oblik vašeg penisa ne spada ni u jednu od gore navedenih kategorija, možda ste „krastavac“. Ovaj tip penisa je deblji od prosečnog penisa i obično ima dobru dužinu.

8. Šampinjon: I poslednje, ali ne i najmanje važno, je penis u obliku pečurke. Svi penisi su uglavnom više ili manje pečurkastog oblika, s ‘šeširom’ odnosno glavićem koji je širi od stuba penisa, ali kod ovog tipa je to naročito izraženo. Naučnici tvrde da je ovaj određeni oblik evolucijski dizajn koji potiče iz ideje o prevari. Utvrđeno je da guranje, kao i greben koji odvaja telo od glave, mogu pomoći da se očisti vagina i reproduktivni sistem od semena prethodnog seksualnog partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)